5 modele balayage pentru brunete care întineresc. Aceste tendințe vor face furori în 2023

Ce tip de balayage poți alege

Alegerea celui mai bun blond nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când ne dorim să avem un look la modă. Din acest motiv vă prezentăm cele mai bune cinci tipuri de balayage pentru brunete, întineritoare și în tendințe pentru 2023. Vei adora aceste propuneri!

Modele de balayage care le avantajează pe femeile brunete

Există mai multe tipuri de balayage care scot în evidență trăsăturile femeilor brunete. Iată câteva modele:

Balayage bej

Această variantă elegantă dă lumină ochilor! Nu uita că stilul relaxat de la jumătatea lungimii până la vârfuri nu se va demoda niciodată, vestea bună este că JLo ne demonstrează cât de bine arată.

Vezi și – Culoarea de păr care face furori în 2023. Dacă te gândești să faci o schimbare de look, trebuie să știi asta

Balayage cu reflexii aurii

Această reîmprospătare balayage cu reflexii aurii delicate este ideală pentru un nou look, sugestia noastră este să le modelezi în auriu.

Balayage bob

Îți plac coafurile midi sau mini? Bob-ul balayage este noua tendință a lunii, deoarece îmbină două tendințe franțuzești care promit să revină în lunile următoare.

Balayage cu nuanțe de caramel

Ne place auriul care scoate în evidență bronzul!  Sugestia noastră este să alegeți niște nuanțe calde, cum ar fi cupru, caramel sau auriu.

Blond cupru

Pentru cele care nu vor să poarte un blond intens, aceasta este cea mai bună idee. Câteva șuvițe fine de caramel vor da mișcare părului tău.

Rădăcini întunecate, noul balayage care luminează fața și este perfect pentru iarnă

Balayage-ul s-a întors!  Dacă erai în căutarea unei reîmprospătări a imaginii tale, această nouă variantă de gradient de culoare este ideală pentru tine, iar cel mai bun lucru este că îți va da un aer atât de relaxat încât vei dori să o modelezi chiar acum. Nu uita că există look-uri care îți vor îmbunătăți aspectul în doar câteva minute!

Ce sunt luminile întunecate ale rădăcinilor?

Aceasta este varianta mai relaxată și mai la modă (da, chiar dacă pare contradictoriu), care lasă rădăcinile părului naturale pentru a ilumina de la jumătatea lungimilor până la vârfuri. Secretul este să fuzionezi șuvițe blonde delicate, fără a modifica culoarea părului, pentru un stil frumos.

Cum să ceri un balayage cu rădăcini întunecate?

Recomandarea specialiștilor este să faci o imagine cu ideea pe care vrei să o încerci și să nu uiți să le ceri să respecte culoarea părului tău, astfel încât să poți prelungi mult mai mult retușurile. Îți sugerăm să optezi pentru culori de păr aurii, cupru, bej sau șaten.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
9.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *