6 cristale care atrag banii. Sunt aducătoare de prosperitate și abundență în casă

Aceste cristale îți sunt de mare ajutor dacă știi cum să le folosești
6 cristale care atrag banii. Sunt aducătoare de prosperitate și abundență în casă

Universul oferă toate resursele pentru a ne atinge visele. Este foarte cunoscută sintagma “Cere și ți se va da”. Ei bine, specialiștii spun că așa este. Vă spunem mai jos detalii despre 6 cristale care atrag banii.

6 cristale puternice care atrag banii și abundența

Există mai multe unelte care ne ajută să ne îndeplinim dorințele. Cristalele, potrivit cristalemagice.ro, sunt unelte perfecte care ajută ca un om să intre în contact cu visele, pentru a le face să devină realitate. Aceste cristale funcționează ca mesageri al Universului. Ele readuc înțelepciunea și răspunsurile pe care o persoană le caută.

Aventurinul. Este un cristal cunoscut pentru energia sa te bogăție, dar și de abundență. Trebuie doar să știi ce fel de abundență îți dorești: sănătate, bani sau prietenie. Energia lui poate fi dublată dacă se completează cu un cristal Citrin.

Piatra sângelui. Acest cristal este păstrător de bani. Trebuie așezat în colțul abundenței și ajută să nu pierzi nimic din averea pe care o ai. De asemenea, te ajută și să înmulțești banii.

Citrinul. Acest cristal este cunoscut și drept piatra comerciantului. Aduce bani și succes în plan financiar. Acest cristal este recomandat a fi purtat în geantă, portofel sau în cutia în care ții banii.

Jadul. Acest cristal este fratele de atracție al Aventurinului. Este asociat cu banii, norocul și prosperitatea. Jadul este cristalul norocului și are puteri divine de manifestare, slăvite în toate culturile.

Pirita. Este un cristal cunoscut și ca Aurul neștiutorului. Ajută să crești energia și atrage bogăție, monede, comori și bani. Exteriorul său sclipitor acționează ca un vortex de manifestare, ajutând ca Legea Atracției să îți aducă și mai mult.

Smaraldul. Acest cristal rezonează cu banii și abundența. Este o investiție grozavă deoarece ajută să atragi averea care ți se cuvine. Este piatra regalității, cunoscută și pentru valoarea și prețiozitatea sa.

Unde să pui cristalele pentru bani

Locurile în care este indicat să pui cristalele pentru bani sunt următoarele: în portofel, în geantă, în cutia în care ții banii, în seif, în biroul în care lucrezi, la locul de muncă sau pe corp sub formă de bijuterie.

9.5 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.