A murit Stephan Pelger. Designerul avea doar 44 de ani

Creatorul de modă a fost găsit fără suflare, în locuința sa

Scris de: Daoud Andra

08 Jun. 2023

Celebrul designer Stephan Pelger a murit. Din primele informații el a fost găsit fără viață în locuința sa, de către un vecin, care a alertat autoritățile. Oamenii legii au constatat decesul creatorului de modă, care avea doar 44 de ani și au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele morții. Designerul ieșise recent de la dezintoxicare, unde se internase benevol. El a vorbit în trecut despre problemele cu care se confrunta și pentru care lua medicamente.

Stephan Pelger a fost găsit fără viață

Cunoscutul creator de modă Stephan Pelger, în vârstă de 44 ani, a fost descoperit fără viață, în locuința sa. Designerul, care a colaborat de-a lungul timpului cu multe nume importante din România, a traversat în ultimii ani o perioadă dificilă, despre care nu a ezitat să vorbească.

Citește și: De ce boală suferea Tina Turner. Celebra artista a murit la 83 de ani. „Lumea a pierdut o legendă a muzicii”

La începutul anului, a povestit că a fost internat la dezintoxicare și că suferea de insomnie cronică. El a mai spus atunci că lua și câte 40 de pastile într-o singură zi. În urma internării, reușise să reducă considerabil numărul de medicamente și să își rezolve o parte dintre probleme.

„Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos.”, spunea Stephan Pelger, la Xtra Night Show, în urmă cu câteva luni.

S-a confruntat cu numeroase probleme în ultimii ani

Creatorul de modă a trecut printr-un episod care l-a marcat, în urmă cu 5 ani. În anul 2018, a fost răpit și jefuit în timp ce se afla la Cannes. Episodul l-a afectat extrem de tare și de atunci se pare că se confrunta cu depresie, insomnii și stres post-traumatic.

„Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat.”, povestea, în urmă cu un an, Stephan Pelger, cu privire la episodul care l-a marcat.

Citește și: Ce este bine să faci cu fotografiile persoanelor care au murit. Unde este bine să le pui, de fapt

Potrivit Realitatea, creatorul de modă s-ar fi sinucis, fiind găsit spânzurat de către un vecin. Poliția a transmis, prin intermediul unui comunicat, că urmează să fie efectuată necropsia.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, se arată în comunicatul Poliției.

Stephan Pelger a murit
Stephan Pelger

A suferit din cauza faptului că era adoptat

Creatorul de modă a vorbit deschis și despre alte probleme cu care se confrunta. A fost crescut cu multă dragoste de părinții adoptivi, care l-au luat în familia lor când avea un an. Nu a dorit niciodată să își cunoască părinții naturali, iar singurul motiv pentru care ar fi vrut să afle cine sunt avea legătură cu moștenirea lui genetică.

„Acum, pentru că văd în stânga și în dreapta cum este să îmbătrânești, mi-aș fi dorit totuși să știu care este bagajul meu genetic. Prin diverse teste poți să afli dacă o să te trezești cu niște boli la bătrânețe, cum ar fi demența sau alzheimer, lucruri pe care aș putea să le previn de pe acum, pentru că există tratamente.

Acesta este singurul motiv, cel medical, pentru care aș vrea să aflu cine sunt părinții mei biologici. În rect, nu mă interesează pentru că am ajuns în familia respectivă la o vârstă atât de fragedă, adică la 13 luni, în cât ei realmente sunt părinții mei. Nu a contat pentru mine să caut, să intru în niște lucruri poate neplăcute, poate plăcute. Cert este că singurul motiv pentru care aș vrea să știu cine sunt este acest punct medical, atât!”, a povestit designerul, în emisiunea „În Oglindă” a lui Mihai Ghiță.

„Mama mi-a povestit că era un țarc de copii, așa cum erau ei: nespălați și neîngrijiți. Eram cred vreo 11-12 copilași într-un singur pat și mi-a zis mama că am întins mâinile, mi-a zis că erai cel mai urât din patul ala, dar gestul acela de a întinde mâinile a făcut-o să se cutremure, m-a scos de acolo și asta a fost(…) Nu știu dacă e o imagine în fantezie sau e reală, cert e că țin minte ziua adopției, 13 decembrie acum 42 de ani.”, a mai adăugat el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *