A tăiat răsuflarea tuturor. Denise Rifai, apariție de Hollywood la petrecerea VIVA. Rochia ei a fost spectaculoasă

Vedeta a colaborat cu un designer debutant

Scris de: Daoud Andra

08 Jun. 2023

Vedetele din România au participat miercuri seara la petrecea VIVA, iar ținutele alese au fost demne de un eveniment de la Hollywood. Celebritățile s-au întrecut în outfit-uri care mai de care mai elegante, având în vedere că dress code-ul a fost „The Movie Night”. O apariție spectaculoasă a bifat și Denise Rifai, pe care oamenii au avut ocazia să o vadă altfel decât apare la televizor.

Cum a apărut Denise Rifai la petrecerea VIVA

Miercuri seara, numeroase vedete din România au participat la petrecerea VIVA, care a avut ca tematică vestimentară lumea filmului. Actrițe, cântărețe, prezentatoare TV și influencere s-au întrecut în outfit-uri care mai de care mai spectaculoase. Una dintre cele mai extravagante apariții a bifat-o însă Denise Rifai, a cărei rochie nu a putut trece neobservată.

Citește și: Denise Rifai recunoaște că a suferit în dragoste. „Ăsta e punctul nevralgic pentru mine”. Mărturisirea copleșitoare făcută de vedeta Kanal D

Dacă la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D apare tot timpul îmbrăcată în ținute sobre, de culoare neagră, de data aceasta prezentatoarea TV a marcat o apație extravagantă. Denise Rifai a purtat o rochie cu corset, amplă în partea de jos, scurtă în față și lungă în spate. Ținuta a fost compusă din trei tipuri diferite de material, cu imprimeuri diferite.

Vedeta a publicat pe contul său de Instagram câteva imagini de la eveniment și a dezvăluit că a purtat o creație a unui designer aflat la început de drum.

Citește și: Reacția lui Cătălin Cazacu, după zvonurile legate de relația cu Denise Rifai. “Nu sunt vreo ușă de biserică”. A surprins cu sinceritatea sa

„Cam așa ne-am gândit să onorăm invitația VIVA la petrecerea din această seară! Dress code: Like a Movie Star așa că Theodor Luca s-a ocupat de ținute! Este prima lui colecție și credeți-mă, este UAAAU! Deci da, el este Luca!”, a scris bruneta în dreptul imaginilor.

A tăiat răsuflarea tuturor. Denise Rifai, apariție de Hollywood la petrecerea VIVA. Rochia ei a fost spectaculoasă
Denise Rifai a surprins cu rochia aleasă

Cum s-au îmbrăcat celelalte vedete

Toate starurile prezente la eveniment au avut apariții demne de covorul roșu. În timp ce unele au mizat pe simplitate și eleganță, altele au apelat la ținute extravagante. Culoarea care a predominat seara trecută a fost negru. Carmen Brumă, Raluka, Adela Popescu, Irina Rimes, Anamaria Prodan, Adelina Pestrițu, Andreea Bălan, Ioana Ginghină sau Monica Bîrlădeanu au ales această nuanță pentru rochiile lor.

Citește și: Ce meserie are Denise Rifai la bază. Nu are nici cea mai mică legătură cu televiziunea

Laura Cosoi și Andreea Antonescu au ales auriu pentru seara de gală, în timp ce Ramona Olaru de la Neatza, Doinița Oancea sau Adriana Bahmuțeanu optat pentru argintiu atunci când și-au ales ținutele. Nu au lipsit materialele transparente, decolteurile adânci sau crăpăturile ample ale rochiilor. Toate acestea au fost acompaniate de accesorii, coafuri și make-up pe măsură. Vezi AICI care au fost cele mai spectaculoase ținute de la petrecerea VIVA de aseară!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
4.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *