Actrița Carmen Ionescu a renunțat la rolul de mamă pentru cariera ei. „Mă bucur că am reușit să fiu în lumea filmului” VIDEO EXCLUSIV

„Sunt îndrăgostită rău de platourile de filmare, de seriale"

Actrița Carmen Ionescu este dovada vie că, de cele mai multe ori, este nevoie de multe sacrificii pentru a avea cariera mult visată. Pentru a face teatru și film, actrița din serialul „Lia, soția soțului meu” a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că a renunțat la visul de a deveni mamă și s-a concentrat asupra proiectelor sale. De aceea, în momentul în care nu a mai primit niciun rol într-un serial sau film românesc, Carmen Ionescu a fost extrem de dezamăgită. Zâmbetul i-a revenit pe buze când a intrat, din nou, în echipa Ruxandrei Ion.

Face echipă cu Bebe Cotimanis în serialul Lia

Cu o experiență de aproape 40 de ani, Carmen Ionescu a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică București sunt îndrumarea regretatului Amza Pellea. La început i-a plăcut atât de mult teatrul încât s-a concentrat pe cariera ei în acest domeniu și a amânat venirea pe lume a unui copil. Spectacolele au venit unul după altul, așa că s-a trezit că este deja prea târziu să își mărească familia. Regretă, însă profesional se simte împlinită. Cel puțin acum, când a reînceput să joace din nou în seriale Tv. În momenul de față face echipă cu Bebe Cotimanis în serialul „Lia, soția soțului meu” și este extrem de încântată de acest rol, mai ales că interpretează o tipologie nouă de personaj.

„Suntem oameni muncitori, gospodărim, servim familia asta bogată. Fără noi nu se poate. Dar mie îmi place diferența asta. V-ați obișnuit cu mine în altă ipostază. Lasă că e bine, asta este frumusețea în meseria asta. Mie asta îmi place, să fie diferențele astea și să faci orice gen de personaj, alte tipologii. E un rol foarte frumos, cu un personaj care are de toate, cu umor, e șarmantă Maria, eu așa zic, așa mă strădui să o fac, e simpatică, are haz, e și ea puternică, e și ea o luptătoare”, ne-a declarat Carmen Ionescu despre personajul ei, dar și despre relația pe care o are cu Bebe Cotimanis pe platoul de filmare.

Este primul proiect în care suntem soț și soție

„Cu Bebe Cotimanis am fost colegi în facultate. Primul serial în care am jucat împreună a fost „Lacrimi de iubire”, apoi în „Daria, iubirea mea”, „State de România”. Dar niciodată nu am fost pe relație directă. Am avut scene cu el, secvențe, dar acesta este primul proiect în care suntem soț și soție. Cât stăm la machiaj sau la păr, ori așteptăm să începem filmările, stăm de vorbă, ne aducem aminte din tinerețe. Avem atât de multe amintiri. Nu mi-a propus să vin la școala lui de actorie, dar nici nu cred că aș accepta. Nu îmi place, mie îmi place să joc. Am o strângere de inimă, poate nu e normal, dar așa sunt eu, să stau să îmi asum destinul unui copil, al unui om. Să depindă de mine. Poate nu-l îndrum bine, iar apoi el să pornească așa pe drumul ăsta. Aș știi să învăț pe altcineva, dar cred că îți trebuie și multă răbdare, dar eu vreau să joc”.

„Până în 2004 am făcut numai teatru”

Cu toate că marea ei iubirea a fost teatrul, la un moment dat, Carmen Ionescu și-a dorit enorm să joace în filme sau în seriale de televiziune. Lucru care nu s-a întâmplat prea ușor și nici prea repede. După mai bine de 20 de ani, timp în care publicul a văzut-o doar în spectacole de teatru, actrița a reușit să intre în lumea filmului.

„Sunt îndrăgostită rău de platourile de filmare, de seriale. Mi-am dorit film. Mi-am dorit foarte mult. Eram numai cu teatru. Până în 2004, când a fost primul serial cu „Numai iubirea”, am făcut doar teatru. Pe atunci făceam seriale mai mult chinuit, că aveam și teatru. Erau repetiții, erau vizionări și îi chinuiam și pe ei cu programul. Nu mă puteam bucura. Acum am încheiat contractul cu Teatrul Național din cauza vârstei, mai am doar câteva colaborări pe la Teatru Godot, la Târgoviște. Acum pot să zic că sunt mai lejeră și consider că am făcut destul teatru. A fost bine ce am făcut până acum și sunt mulțumită de ceea ce am făcut până acum pe teatru, dar s-a întâmplat minunea asta cu serialele și vreau să-mi pun toată energia și să fiu aici, liniștită, la dispoziția producătorilor”, a mai povestit Carmen Ionescu pentru EGO.ro.

„Mi-am dorit enorm să fac film și eram necăjită, sufeream când vedeam că alți actori fac film și eu nu”

De altfel, în clipa în care a reușit să ajungă pe platourile de filmare, s-a simțit cu adevărat împlinită, iar regretul că și-a neglizat viața personală pentru cea profesională a început să se mai diminueze.

„Mă bucur că am reușit să fiu în lumea asta cu filmul. Îmi doream film, jinduiam. Mă uitam la mine, ca un copil prost, în poză, îmi plăcea de mine și îmi spuneam ce diferită sunt în filme. Mă întrebam de ce nu am mai multe proiecte de film pentru că lumea îmi spunea că sunt expresivă și că sunt cu totul altă persoană pe micul ecran”, a mai dezvălui actrița, completând că acum nu crede că ar mai fi la fel de entuziasmată de un spectacol de teatru. „Chiar îi spuneam soțului meu că acum dacă m-ar mai propune în vreun spectacol, parcă nu mai am același entuziasm. Am făcut. Acum e treaba asta care este ceva proaspăt, nou, și pe care mi-am dorit-o enorm. Mi-am dorit enorm să fac film și eram necăjită, sufeream când vedeam că alți actori fac film și eu nu. Mă întrebam de ce eu nu sunt în lumea asta”.

„La filmări sunt încojurată de atâția copiii încât cred că nu aș mai avea timp și de unul de-al meu”

În ultimii ani viața i s-a schimbat și s-a numărat în distribuția celor mai de succes seriale produse în România sub coordonarea Ruxandrei Ion. În pauzele dintre filmări dublează filme și desene animate și are roluri scurte în diverse proiecte.

„Am jucat în „Lecții de viață”, fac dublaje de voce la Disney +, îmi place să fac tot felul de provocări, să-mi schimb vocea, să mă joc. Am făcut dublaj și pentru desene animate. Sunt deschisă și primitoare la orice este de muncă, pentru că toată viața mi-am dedicat-o, chiar mi-am și sacrificat-o dintr-un punct de vedere și aici mă refer la copil, pentru meseria asta, de aceea vreau să o fac. Acum, la filmări, sunt încojurată de atâția copiii încât cred că nu aș mai avea timp și de unul de-al meu, pe acasă”, a mai povestit Carmen Ionescu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *