Acuzații bombă! De ce ar fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor: „Cheloo l-a bătut”. Motivul incredibil al conflictului

Un cunoscut prezentator TV de la noi face lumină în acest caz. Dezvăluiri uluitoare.
Acuzații bombă! De ce ar fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor: „Cheloo l-a bătut. Motivul incredibil al conflictului

Este informația momentului în showbizul românesc! S-a aflat motivul pentru care Mihai Bendeac ar fi părăsit iUmor. Un cunoscut prezentator TV face dezvăluiri incredibile. Se pare că actorul ar fi decis să plece din trustul Intact ca urmare a unui scandal pe care l-a avut cu colegul său de la masa juriului, Cheloo. Se pare că rapperul chiar l-ar fi bătut pe Bendeac dintr-un motiv incredibil.

Acuzații bombă! De ce ar fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor

În urmă cu aproape un an, Mihai Bendeac a părăsit subit emisiunea din care a făcut parte timp de 13 sezoane. Plecare sa misterioasă de la iUmor a stârnit multe controverse, însă până astăzi nimeni nu a putut spune cu certitudine care a fost motivul real pentru care a decis să întrerupă atât de brusc colaborarea cu trustul Intact.

Recent însă, un cunoscut om de televiziune din România a făcut lumină în acest caz. Celebrul vj Mircea Zara a povestit în cadrul unui podcast care a fost motivul din spatele plecării lui Mihai Bendeac de la iUmor.

În plus, fostul prezentator de la MTV a mai făcut o dezvăluire care zguduie din temelii showbizul românesc: se pare că Mihai Bendeac ar fi bisexual. De fapt, acesta ar fi fost și motivul pentru care Cheloo, cunoscut pentru atitudinea sa homofobă, i-ar fi aplicat o corecție fizică colegului său de la iUmor. Mai mult, Zara afirmă că și Roxana Vancea știa de orientarea sexuală a fostului său partener.

”Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta (n.r homosexualitatea), nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ”patinează chiloții”  lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie. De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUMOR, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că e gay.

O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?!  Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a spus Mircea Zara în cadrul podcastului găzduit de Speak.

Mihai Bendeac, jurat la Românii au Talent?

După plecarea de la Antena 1, fanii actorului s-au întrebat cu ce se ocupă acesta. Mihai Bendeac le-a oferit răspunsul, spunându-le că se axează pe teatru și film. Însă vestea cea mare este că, pe lângă aceste proiecte, Bendeac ar fi dat o mega lovitură: ar fi semnat cu Pro TV și ar urma să facă parte din juriul emisiunii Românii au talent, din sezonul următor.

De asemenea, s-a zvonit că Mihai Bendeac este implicat într-o producție de comedie la Pro TV și că deja lucrează la scenariu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.4 76 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *