Adela Popescu și Radu Vâlcan au rămas fără ajutorul de bază în creșterea copiilor. „Soțul a trebuit să se sacrifice”. Ce și-a propus să facă mama vedetei, la 68 de ani VIDEO EXCLUSIV

Ce și-a propus Doina Popescu să facă

Adela Popescu are o relație specială cu mama ei, Doina Popescu, care o ajută ori de câte ori este nevoie cu creșterea celor trei băieți pe care îi are cu Radu Vâlcan. Asta nu înseamnă că mama vedetei Pro Tv își neglijează partenerul de viață și mai ales propria viață, ci reușește cumva să creeze un echilbru. Adela Popescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că deși din exterior pare că o exploatează pe mama ei, adevărul este cu totul altul.

Adela Popescu, despre faptul că i-a ținut locul lui Cătălin Măruță: „Eu am fost foarte mândră că s-au gândit la mine”

Dat fiind faptul că Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt oameni de televiziune și de când au devenit părinți au încercat pe cât de mult au putut să nu-și neglijeze cariera, dar în același timp să-și crească și armonios copiii, aceștia au fost nevoiți să apeleze la ajutor. Încă de la primul copil, Alexandru, toată baza a fost în bunici, care au făcut cu rândul în casa celor doi prezentatori TV. Asta i-a permis Adelei să nu stea prea mult în concediu maternal prea mult timp.

Asta s-a întâmplat chiar și de curând, în perioada în care Adela Popescu i-a ținut locul lui Cătălin Măruță pe perioada de recuperare după intervenția de la picior.

„Un pic, un pic. Nu s-a pus niciodată problema să revin în formula asta. Mie îmi place și o să-mi placă tot timpul, dar acum a fost pur și simplu un ajutor pe care eu i l-am oferit vecinicului meu, pentru că el a avut nevoie de refacere și atunci am fost foarte încântată că oamenii au avut încredere în mine să-mi ofere show-ul ăsta pe mână, un show care vorba aia e de tradiție și nu este o emisiune chiar ușor de făcut. Eu am fost foarte mândră că s-au gândit la mine”, ne-a povestit Adela despre scurta ei revenire pe micul ecran.

„Doamna Doina este plecată cu fetele”

Totuși, după show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Adela Popescu a anunțat că are nevoie de o pauză, asemenea lui Cabral și nu a revenit la „Vorbește lumea”, emisiune pe care a moderat-o timp de șase ani.

Această schimbare i-a permis mamei sale, dar și mamei lui Radu Vâlcan, să-și facă alte planuri și să se bucure și ele de mai mult timp liber.

„Pentru că doamna Doina este plecată cu fetele, doamna Emi are și ea treabă, adică soacra mea, că ne-a ajutat zilele trecute, soțul a trebuit să se sacrifice, să rămână cu copiii și eu să fiu prezentă și să-l susțin pe prietenul nostru Pavel Bartoș”, a mai povestit Adela pentru EGO.ro despre faptul că în clipa de față trebuie să se descurce singuri cu cei trei băieți.

Citește și Cea mai mare teamă pe care a învins-o Adela Popescu în jungla din Republica Dominicană: „Au început să-mi tremure picioarele” VIDEO EXCLUSIV

„Și-a propus să învețe engleza și să reia lecțiile de condus”

Extrem de deschisă în fața publicului ei, Adela Popescu nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că are un foarte mare ajutor din partea mamei ei și că atunci când aceasta este plecată, numără zilele până când se reîntoarce. Totuși, asta nu înseamnă că mama vedetei TV s-a mutat de tot în casa fiicei sale, ba din contră, face în așa fel încât să se bucure și de timp liber alături de soțul ei, dar și de gașca ei de prietene.

„Vezi că doamna Doina călătorește mai mult decât călătorim noi. Dacă îți spun câte țări a vizitat anul ăsta, invidioasă ești. Ea mi-a spus că ce mult i-ar plăcea în vacanța de vară să-i dau și ei copiii. Nu. Nu ar vrea. E mulțumită așa”, a mai povestit Adela, completând că i se umple inima de bucurie că părinții ei sunt la vârsta la care nu mai au niciun fel de obligații și se pot bucura de vacanțe și de ieșiri cu prietenii.

„Eu sunt foarte fericită că în sfârșit ea și tatăl meu pot să se bucure de timp liber. Deci ei acum sunt la pensie cum ar veni, nu mai au responsabilități, nu mai au datorii și pot efectiv să se bucure de așa de libertate cât încă sunt sănătoși. Chiar mă bucură teribil treaba asta”.

Mai mult decât atât, Adela speră ca atunci când va fi la vârsta lor să aibă parte de aceleași obiceiuri și să călătorească mai mult cu Radu Vâlcan.

„Doamne ajută să am deschiderea pe care o are ea. Acum și-a propus să învețe engleză și să reia lecțiile de condus”, a mai completat Adela Popescu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *