Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Cum arată acum, primele imagini

Bruneta a explicat de ce a luat această decizie

Scris de: Daoud Andra

13 Feb. 2024

În timp ce unele vedete își pun implanturi din ce în ce mai mari, Adelina Pestrițu a decis să renunțe la silicoane, cel puțin deocamdată. Bruneta a făcut o schimbare majoră, la 37 de ani, și a dezvăluit de ce a luat această decizie radicală. Ce a determinat-o să se opereze pentru a-și scoate implanturile cu silicon.

Adelina Pestrițu și-a scos implanturile

De-a lungul timpului, Adelina Pestrițu a trecut prin câteva transformări vizibile. Vedeta a apelat la medicul estetician pentru a corecta anumite trăsături, dar și pentru a augmenta altele. Una dintre operațiile estetice pe care le-a făcut în urmă cu mai mulți ani a fost aceea de implant mamar. Acum, vedeta a renunțat la silicoane și a povestit pe Instagram de ce a luat această decizie.

La scurt timp după ce a împlinit 37 de ani, bruneta s-a lăsat pe mâinile medicului estetician, pentru a scăpa de implanturile cu silicon. Adelina a apelat la unul dintre cei mai căutați medici din industrie, Radu Ionescu, care i-a scos implanturile mamare. Imediat după intervenție, a publicat câteva imagini pe Instagram și a explicat de ce a ales să facă această operație.

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 37 de ani. Cât de mult s-a schimbat de-a lungul timpului. Imagini impresionante de pe vremea când lucra ca dansatoare și era blondă

”Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare.”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Citește și: Niciodată nu ai văzut pozele astea cu Adelina Pestrițu. Îți vine să crezi că ea este înainte să devină faimoasă?

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Cum arată acum, primele imagini
Adelina s-a filmat în salon, înainte de intervenție

Își pune din nou implanturi?

Adelina a mai spus că urmează o perioadă de vindecare, în care trebuie să aibă răbdare și să respecte câteva reguli stricte, post-operator. Vedeta a precizat că, în funcție de rezultat, va decide împreună cu medicul ce este de făcut mai departe, respectiv dacă își va pune alte implanturi sau nu.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea. Puțini se așteptau la asta

”Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o lista lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urmă evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.

Toată această ‘poveste’ este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajută și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate.”, a mai scris bruneta, pe rețeaua de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
5.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *