Adevărul despre plecarea lui Răzvan Botezatu de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De ce a ales de fapt să iasă din competiție

Ce a dezvăluit despre reality show-ul de la Pro TV
Adevărul despre plecarea lui Răzvan Botezatu de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De ce a ales de fapt să iasă din competiție

Adevărul despre plecarea lui Răzvan Botezatu de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Răzvan Botezatu a fost prima celebritate care a părăsit jungla din Republica Dominicană, după ce a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Deși concurenții obișnuiesc să facă acest lucru în timpul probelor, atunci când nu mai pot să facă față dificultății acestora, tânărul a preferat să strige sloganul când se afla în camp, alături de restul colegilor. Iată care a fost motivul.

Adevărul despre plecarea lui Răzvan Botezatu de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Răzvan Botezatu nu a mai putut să reziste în cadrul competiției și a cerut să fie eliminat rostind „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pe parcursul celor câteva săptămâni cât a stat în jungla din Dominicană, influencerul a avut diverse conflicte cu colegii săi de echipă

„Eu tac, încerc să nu mă mai cert cu ei…dar îți dai seama tac, tac, dar lasă-mă… că eu sunt vulcanic, sunt Berbec, adică mie nu trebuie să îmi dai foc de prea multe ori, că o iau razna”, a spus acesta după ce s-a cerut „afară”.

După ce Adela Popescu și Cabral au anunțat plecarea sa, Botezatu a creat o nouă controversă. Acesta și-a luat rămas bun doar de la o parte dintre colegi, în timp ce pe ceilalți i-a evitat.

”Vă iubesc! Nu cădeți ca mine. La mine a fost mai greu. Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi.

Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic… Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, a spus Răzvan Botezatu.

Cristi Mitrea: „Du-te tare! Du-te de unde ai venit!”

Unul dintre concurenții cu care influencerul a avut cele mai aprinse discuții a fost Cristi Mitrea. Luptătorul MMA a părut cel mai bucuros de plecarea lui Răzvan Botezatu.

”Du-te tare. Du-te de unde ai venit. Eu mă simt bine că a plecat ăsta care îmi aducea energie proastă și mă bucur că în mare parte mi se datorează această plecare”, a spus Cristi Mitrea cu zâmbetul pe buze.

Cristi Mitrea consideră că acesta stârnea scandaluri fără motiv și le îngreuna viața în junglă.

„Prefer lacul ăla de un milion de ori decât unul ca el. Dacă nu este în lumina reflectoarelor, moare încet”, a mai spus Cristi Mitrea despre fostul său coleg.

Răzvan Botezatu, dezvăluiri incredibile după ce s-a întors acasă: „Toți sunt falși”

Astăzi, Răzvan Botezatu a intrat într-o sesiune live pe Instagram pentru a discuta cu fanii despre experiența din Republia Dominicană. Utilizatorii au remarcat imediat cât de mult a slăbit influencerul, iar acesta a recunoscut că a dat jos nu mai puțin de 10 kilograme în urma experienței „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Normal că am slăbit. Două linguri de fasole, două linguri de ulei. Este o emisiune 100% reală. Am murit de foame, am murit de detoate. Am luat pastile de constipație.”, a spus Botezatu pe Instagram.

Cât despre colegii săi, la remarca unui fan care i-a transmis că „Tanie e cea mai falsă”, Răzvan Botezatu a precizat că „toți sunt”.

De asemenea, un alt utilizator i-a ridicat mingea la fileu spunându-i că a avut colegi „frustrați”. Răzvan Botezatu nici nu a stat pe gânduri și i-a răspuns: „Mă bucur că ați văzut”.

Nici pe Bia Khalifa nu a iertat-o Răzvan Botezatu, despre care a spus că este un „om pervers cu trei fețe”.

„De obicei, oamenii au două fețe, Bia Khalifa are trei.”, a mai spus acesta.

„Îi mulțumesc Lidiei Buble că a fost alături de mine.”

Totuși, în jungla din Republica Domnicană, Răzvan Botezatu a legat și câteva prietenii. Lidia Buble a fost cea care i-a fost mereu alături în conflictele pe care le-a avut cu ceilalți colegi.

„Lidia este o persoană extraordinară. La fel și Ruxi. M-am împrietenit foarte mult cu Ruxi și cu Lidia. Îi mulțumesc Lidiei Buble că a fost alături de mine.”, a mai spus influencerul care l-a inclus în lista persoanelor de care s-a atașat și pe actorul Cornel Palade, eliminat săptămâna trecută din competiție.

„De domnul Palade mi-a părut foarte rău. Domnul Cornel Palade a fost un om extraordinar. M-a încurajat mereu. A văzut prin ce trec acoloși chiar mi-a fost alături. Îl ador.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
7.9 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *