Afacerile Simonei Halep. În ce a ales să-și investească banii câștigați din tenis

Simona Halep investește bani în mai multe domenii
Afacerile Simonei Halep. În ce a ales să-și investească banii câștigați din tenis

Afacerile Simonei Halep îi aduc sportivei foarte mulți bani în conturi. Averea ei însumează aproximativ 38 de milioane de euro, iar alături de Ion Țiriac, Nadia Comăneci, Ilie Năstase și Gheorghe Hagi, Simona Halep reprezintă România în elita mondială a sportului.

Afacerile Simonei Halep. Sportiva a investit bani în imobiliare și turism

Simona Halep a decis să investească o parte din bani în mai multe afaceri. Pentru a reuși acest lucru nu s-a ocupat personal, căci programul ei este foarte încărcat. Sportiva a ales mai mulți reprezentanți care se ocupă de afacerile ei: părinții și, mai nou, soțul său, Toni Iuruc. Simona Halep are așadar afaceri în imobiliare și în turism.

Potrivit mediaflux.ro, Simona Halep deține mai multe blocuri și case în apropierea locuinței sale din Constanța. De asemenea, are și un hotel de 4 stele cu 24 de camere și apartamente la munte, cu vedere spre Masivul Postăvaru. Există surse care spun că ar fi cumpărat și un hotel din centrul istoric al Brașovului, Costurile ar fi depășit 2 milioane de euro. Totodată, Simona Halep dețină o vilă și în București, dar are și mai multe mașini de lux.

Superstițiile Simonei Halep înainte de meciuri

Simona Halep (19 WTA) a dezvăluit recent care sunt superstiții pe care le are atunci când se pregătește pentru fiecare meci. Sportiva își ia întotdeauna hainele în aceeași geantă atunci când are meci. De asemenea, în fiecare turneu se asigură că are aproximativ 10 echipamente și trei, patru perechi de adidași. Potrivit ei, o pereche de adidași se uzează într-o săptămână uneori. De asemenea, Simona Halep intră pe teren cu piciorul drept. Sportiva nu poartă talismane sau alte obiecte norocoase, însă are alte superstiții de care ține cont, cum ar fi limitarea convorbirilor cu familia în timpul turneelor.

„Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel. Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează atât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri”, a spus Simona Halep în podcast-ul lui Andi Moisescu.

8.8 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.