Alex Ashraf, după despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie, eu am înaintat divorțul”. Ce s-a petrecut, de fapt, între ei

Află ce a declarat afaceristul.
Alex Ashraf, după despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie, eu am înaintat divorțul. Ce s-a petrecut, de fapt, între ei

Publicul a fost luat prin surprindere de un divorț care a devenit subiectul momentului în lumea showbiz-ului. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să urmeze drumuri separate după aproape zece ani petrecuți împreună. Această separare a devenit și mai controversată, deoarece vedeta negase orice astfel de posibilitate acum ceva timp. Cu toate acestea, fostul soț al brunetei a făcut o declarație exclusivă cu privire la acest subiect pentru emisiunea „Xtra Night Show”.

Cei doi nu mai formează un cuplu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au încheiat oficial relația și au anunțat acest lucru în spațiul public. Chiar dacă vedeta a încercat să țină departe de ochii publicului adevărul despre relația lor, se pare că situația dintre cei doi a devenit insuportabilă. Ca dovadă a acestui sfârșit, actele de divorț au fost depuse zilele trecute.

În 2013, Oana a confirmat că are o relație cu Alex Ashraf, iar în 2016, cei doi au ales să-și unească destinele. Totuși, se pare că relația lor nu a reușit să treacă testul timpului și iată că după șapte ani de la momentul special, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Prin ce a trecut Oana Zăvoranu în timpul căsniciei cu Alex Ashraf. Vedeta a trăit un adevărat coșmar, nici nu și-ar fi imaginat

Ce a declarat fostul soț al Oanei Zăvoranu

Inițial, Alex Ashraf a refuzat să dezvăluie mai multe detalii despre acest eveniment neplăcut din viața sa atunci când a fost contactat de reporterii SpyNews. Acesta a menționat că nu dorește să ofere informații suplimentare, declarând că se află la volan și nu poate să audă ceea ce se discută.

Cu toate acestea, se pare că celebrul Horațiu Tudor a avut mai mult succes și a reușit să obțină mai multe informații de la fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Cei doi nu mai formează un cuplu

„Eu am plecat din căsnicie, eu am înaintat divorțul. Cu asta am început ca să nu se mai speculeze. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele! Iar, sigur, probabil o să mă întrebi din clinică, eu am ieșit din clinică din acționariat.

Pot să spun că am ieșit gratis, mi-am dat acțiunea gratis. Iar pe fosta soție o s-o combat în instanță pentru ceea ce spune cu dovezi. Eu nu o să vorbesc public urât de ea, nu o să întru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, o voi combate în instanță cu dovezi.

Nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi după 10 ani de relație, atât. Cam asta e ce pot să declar, de asta am și răspuns, Horațiu, că ne știm”.

Te poate interesa și: Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Vedeta a confirmat despărțirea: ”Să vină pretendenții!”

Alex Ashraf: „Când doi oameni nu se mai iubesc, se despart, nu?”

De asemenea, bărbatul a dezvăluit că a renunțat de două ori până acum la acționariatul clinicii, prima dată făcând acest lucru în 2019. El își atribuie, de asemenea, succesul clinicii și când a fost întrebat dacă a reușit să strângă niște sume de bani suplimentare, el a răspuns:

„Nu am strâns nimic, din contră, am reușit să duc clinică sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea ca pe roate. Nu avea nicio datorie.”, a mai spus fostul soț al Oanei Zăvoranu, pentru Xtra Night Show.

Alex Ashraf este hotărât să ducă această decizie până la capăt și i-a mărturisit lui Horațiu că toate chestiunile importante vor fi discutate în instanță. De asemenea, el a confirmat că nu mai există nicio șansă de împăcare între el și fosta sa soție și că nu dorește să arunce cu noroi după 10 ani de relație.

Vezi și: “Ești cea mai mare trădătoare”: Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Monica Gabor. A dat-o afară din emisiune

„Întreabă-mă de zece ori. Niciodată! Putea foarte bine să spună că am divorțat și atât, lucrurile o să se discute în instanță și atât, ca doi oameni normali și maturi cum am discutat înainte să plec. Dar se pare că a ales o cale destul de urâtă.”

Deși în presă au apărut zvonuri cum că Alex Ashraf a înșelat-o pe Oana Zăvoranu, reporterul a mai făcut o încercare pentru a extrage un motiv concret de la acesta, însă, el a dezvăluit doar atât:

Când doi oameni nu se mai iubesc, se despart, nu?

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, la 5 ani de la nuntă
4 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *