Alex Delea joacă în cel mai nou film produs de Matei Dima. Ce a pățit pe platourile de filmare: „Am rămas șocat” VIDEO EXCLUSIV

"Am un rol de mă sperie și pe mine, jur"

Nici nu a lansat bine filmul „Teambuilding”, care este cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani, că Matei Dima se pregătește de un alt lungmetraj, „Haita de acțiune”. Pe lângă actori cunoscuți, așa cum a obișnuit de-a lungul timpului, BRomania dă șansă și persoanelor publice care au visat mereu să devină actori. Din distribuție face parte și Alex Delea, câștigătorul trofeului „Survivor România”, care a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro ce a însemnat pentru el să filmeze alături de Antonia, Anca Dinicu și Alex Bogdan.

Alex Delea, în distribuția celui mai nou film produs de Matei Dima

Filmul „Haita de acțiune”, care va avea lansarea cel mai probabil în primăvara anului 2023, este o satiră polițistă, însă Alex Delea nu va îmbrăca echipamentul de polițist, ci a intrat în rolul unui bodyguard.

„O să am un rol de mă sperie și pe mine, jur. Sunt dur rău de tot. Rău și corupt într-un fel. Filmul ăsta e ceva…Eu nu am văzut niciodată un film atât de complex ca acesta în România. Cu cascadorii, nebunii, bătaie, nu am văzut așa ceva și mai sunt și eu în distribuție. O să fie mamă-mamă. Sunt niște cascadorii grele rău de tot, nu e ceva simplu. S-a depus o muncă foarte mare. A fost o fază cu o cascadorie și am zis că o fac eu, dar când mi-a arătat ce este de făcut m-am răzgândit. Le-am zis că dacă o fac acolo se termină rolul meu. Sunt salturi, cascadorii grele și nu poți așa fără o pregătire intensă”, a povestit Alex Delea pentru EGO.ro.

„Nu îmi imaginam că este atât de greu să faci un film”

În timp ce alți tineri actori au avut emoții în fața Antoniei sau Ancăi Dinicu, câștigătorul trofeului „Survivor” mărturisește că este genul de persoană care nu a avut niciodată emoții, în nicio conjunctură, și că asta l-a ajutat de foarte multe ori în viață.

În film joacă și Antonia
În film joacă și Antonia

„Eu am norocul că nu am emoții. Aproape deloc. Sunt foarte energic. Însă e foarte diferit. Eu, când am mers prima zi acolo, nu mă gândeam că așa se filmează un film. E complicat tare rău de tot. Nu e așa cum credeam eu. E incredibil. Am văzut că pentru 5 minute filmezi o zi întreagă și repeți o grămadă. Plus că tragi și 10 duble. Eram o dată și am filmat de atât de multe ori o scenă ca să iasă bine încât am avut un deja-vu, mi se pare că fac mereu același lucru, nu mai ies de aici. E foarte plăcut, îmi place enorm, dar am rămaș șocat, nu îmi imaginam că este atât de greu să faci un film. Nu știam că este atât de greu”, a mai spus tânărul. Cât despre Elena Chiriac și participarea ei în film, cei doi declarau amuzați în urmă cu ceva vreme că au venit „la pachet” și că nu ar fi jucat în lungmetraj unul fără celălalt. Ambii sunt in distribuție și au intervențiile lor în film, însă pe platoul de filmare abia dacă s-au intersectat, personajele lor pare că nu au prea mare legătură. „Ne mai intersectăm”, a mai spus Alex Delea pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.