Alexandru Arșinel și-a adorat soția. Marius Țeicu ne-a dezvăluit emoționanta poveste a piesei de dragoste, pe care actorul i-a dedicat-o: ”A iubit-o foarte mult” EXCLUSIV

”Ea așa de tare s-a bucurat când a ascultat piesa de dragoste”
Alexandru Arșinel și-a adorat soția. Marius Țeicu ne-a dezvăluit emoționanta poveste a piesei de dragoste, pe care actorul i-a dedicat-o: ”A iubit-o foarte mult” EXCLUSIV

Alexandru Arșinel, actorul care a încetat din viață pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, a fost nu numai un actor talentat, ci și un familist convins. Și-a adorat soția, pe Marilena lui, căreia i-a dedicat, cândva, o superbă piesă de dragoste cu versuri emoționante. Marius Țeicu, autorul cântecului ”Marlena”, ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre acest proiect muzical de suflet, care a înduioșat-o pe Marilena Arșinel.

„Arșinel a iubit-o foarte mult pe Marilena lui!”

Marius Țeicu, celebrul compozitor de muzică ușoară, a postat recent, pe Youtube,  piesa ”Marlena”, pe care Alexandru Arșinel a interpretat-o, în urmă cu câțiva ani, cu mare emoție. Despre această melodie de suflet, cu care Alexandru Arșinel își impresionase frumoasa parteneră de viață, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, Marius Țeicu:

”Am decis să urc piesa pe YouTube, acum, pentru că el a plecat, e în amintirea lui, dar cântecul e compus în 1997, iar după 2000 Alexandru Arșinel a făcut filmarea aceasta. Noi eram într-un turneu, el era cu soția, era ziua Marilenei, am zis să îi facem un cadou, am vorbit și cu Aurel Storin, textierul. Când ne-am întors am compus piesa. Arșinel a iubit-o foarte mult pe Marilena lui! Ea așa de tare s-a bucurat când a ascultat piesa de dragoste, pe atunci era sănătoasă. Am fost prieteni foarte buni, am fost în zeci de spectacole și cu Alexandru Arșinel și cu Stela Popescu, doi profesioniști de primă mână. Mă impresionau și râdeam de fiecare dată la glumele lor, deși spuneau același text. Am colaborat cu amândoi, am scris și un musical pentru ei, care se chema ”Omul care a văzut moartea”, spectacol care s-a jucat la Teatrul ”Constantin Tănase”, din distribuție făcea parte și Vasile Muraru”.

Marius Țeicu
Marius Țeicu

Ce versuri emoționante! ”Marlena, tu rugăciunea mea de sărbătoare și norocul meu!”

Versurile piesei ”Marlena”, scrise de textierul Aurel Storin, sunt răvășitoare:

”Cum pot să spun mai bine/, Cât de mult trăiesc prin tine/, Și ce frumos porți vina de a mă fi iubit/, Eu, un actor grăbit, și tu/, Marlena, dragostea mea din tei/, Și mamă pentru copiii mei/, Marlena, tu rugăciunea mea de sărbătoare și norocul meu/, Marlena, astăzi mă întorc spre tine/, Vreau să-ți fac urări de bine/, Să ne iubească Domnul/, Cum ne-a iubit mereu la bine și la greu/, Marlena, tu rugăciunea mea de sărbătoare și norocul meu/, Teama și curajul meu, umbra și lumina mea, Marlena/”.

Internauții au lăsat un mesaj de suflet, în dreptul piesei: ”Frumoasa piesă! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe marele actor Alexandru Arșinel. Condoleanțe familiei!”.

Alexandru Arșinel și soția
Alexandru Arșinel și soția

Ce a scris soția lui Alexandru Arșinel pe coroana din orhidee:  „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”

Marilena Arșinel a participat la priveghiul de la Teatrul ”Constantin Tănase”, iar duminică și-a condus soțul pe ultimul drum. Femeia îndoliată a depus o coroană din orhidee, pe care a scris: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”. Marilena a fost adusă în scaunul cu rotile de către cei doi fii ai ei, Cristian și Bogdan.

Alexandru Arșinel, povestea, în urmă cu câțiva ani, despre accidentul soției sale:

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că înseamnă o paralizie. Suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”…

Marius Țeicu: ”Nu mai revin pe scenă, am 77 de ani, este suficient!”

Marius Țeicu vine și cu o veste tristă pentru fanii lui. Deși este invitat adesea să revină pe scenă, marele artist consideră că a făcut suficient pe plan muzical:

”Nu mai revin pe scenă, am 77 de ani, este suficient! Lumea mă tot roagă să mai cânt, să mai compun, dar în actualul context și cu scumpirile astea, s-au suprapus toate, e mai bine așa. Poate, cândva, vor veni vremuri mai bune pentru muzică!”, ne-a mai declarat marele artist Marius Țeicu, care a compus pentru marile voci ale României, printre artistele care i-au interpretat piesele numărându-se Angela Similea, Corina Chiriac și Olimpia Panciu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.7 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *