Alexia Eram, despre secretele relației cu Mario Fresh. Cum au reușit cei doi să rămână împreună de-a lungul anilor: “Suntem făcuți unul pentru celălalt” VIDEO EXCLUSIV

Care a fost cel mai bun sfat pe care Andreea Esca i l-a oferit fiicei sale, când i-a spus că vrea să devină cunoscută
Alexia Eram, despre secretele relației cu Mario Fresh. Cum au reușit cei doi să rămână împreună de-a lungul anilor: “Suntem făcuți unul pentru celălalt” VIDEO EXCLUSIV

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani, demonstrându-le fanilor că sunt făcuți unul pentru celălalt. Tânăra ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre relația pe care o are cu artistul, explicând ce gesturi romantice mai fac și cum au rezistat împreună de-a lungul timpului. Mai mult, ne-a dezvăluit ce sfat important i-a oferit mama ei, Andreea Esca, atunci când Alexia i-a spus că vrea să devină cunoscută.

Alexia Eram, despre Mario Fresh: “Am comunicat foarte mult, am avut încredere unul în celălalt, am crescut împreună”

Alexia Eram este extrem de iubită de către comunitatea ei. Aflată la evenimentul de lansare pentru numărul de toamnă A List Magazine, ea ne-a povestit că, atunci când vine vorba despre relația cu Mario, comunicarea și încrederea au reprezentat câteva puncte cheie. De asemenea, în momentul în care a vrut să devină cunoscută, mama ei a sfătuit-o să nu pună la suflet tot ce se scrie și să muncească pentru a câștiga bine pe plan financiar.

Ego.ro: Cum vă mai surprindeți, tu și Mario, în fiecare zi? Ce gesturi romantice aveți?

Alexia Eram: Pot să spun că, pentru faptul că avem foarte multă treabă și el este foarte mult plecat la concerte, ne ajută acest lucru, că suntem plecați mai mereu și după, când ne vedem, ne-a fost dor unul de celălalt. Încercăm să ne surprindem tot cu surprize obișnuite pentru orice cuplu, adică un trandafir, fără niciun motiv sau un mic dejun la pat, un masaj, o ieșire la un restaurant drăguț. Chestii basic, dar care sunt bune ca să spargă puțin ritmul acesta de muncă continuă.

Există o tendință ca unele cupluri să își ia un câine, o pisică, o mașină. V-ați luat ceva împreună până acum?

Alexia Eram: Nu, nu ne-am luat, dar ne gândim să ne luăm un cățel. Adică eu aș vrea să îmi iau cățel, dar momentan mai aștept pentru că vreau să știu că o să am timp să am grijă de el. Nu vreau să îmi bat joc de un suflet.

“Nu cred că există o rețetă anume”

Cum a rezistat relația voastră de-a lungul timpului? Voi sunteți împreună de când erați micuți, ați rezistat testului timpului. Cum ați reușit?

Alexia Eram: Nici eu nu știu cum am reușit. Este destul de greu, mai ales pentru generația aceasta ca să se reziste într-o relație de tineri. Pur și simplu cred că am comunicat foarte mult, am avut încredere unul în celălalt, am crescut împreună și cred că așa a fost să fie, suntem făcuți unul pentru celălalt. Nu știu ce să zic, nu cred că există o rețetă anume.

Care a fost cea mai mare provocare a relației voastre?

Alexia Eram: Cred că atunci când am fost plecată la facultate pentru că nu eram aici, când a mai fost și el plecat cu lunile la show-urile de la TV. Cred că acestea au fost cam cele mai urâte perioade, așa să zic.

Ai avut perioade grele, ținând cont că ai fost expusă?

Alexia Eram: Cred că toată lumea are perioade grele și pur și simplu trebuie să îți ții capul sus și să treci peste ele. Cred că orice job ai avea, ai avantaje și dezavantaje. Pentru că eu am ales job-ul acesta, știu ce am ales și îmi asum.

Alexia Eram, despre secretele relației cu Mario Fresh
Alexia Eram, despre secretele relației cu Mario Fresh

Ce a sfătuit-o mama ei, Andreea Esca

Care a fost cel mai bun sfat pe care ți l-a dat mama ta atunci când ai zis: “Gata, vreau să postez pe Instagram, să devin cunoscută, să merg pe drumul meu!”?

Alexia Eram: Să nu pun la suflet tot ce se scrie, să încerc să nu mă uit neapărat la tot ce se scrie, să muncesc și să știu că este nevoie de muncă ca să fac bani, că nu se fac ușor. Cam atât.

Mai aveți perioade în care ieșiți ca fetele?

Alexia Eram: Da, mai ieșim la câte o cafea. În timpul verii e foarte greu pentru că suntem full de treabă, dar ne mai vedem, ca de exemplu aici, la eveniment. În rest, mai plecăm câteva weekend-uri, mai obișnuim să plecăm mamă-fiică undeva sau tată-fiică.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *