Alimentul la care Andreea Marin a renunțat definitiv. A slăbit 7 kilograme, după o lună și jumătate de când a făcut schimbarea

Andreea Marin a făcut recent o schimbare radicală în ceea ce privește alimentația
Alimentul la care Andreea Marin a renunțat definitiv. A slăbit 7 kilograme, după o lună și jumătate de când a făcut schimbarea

Andreea Marin a reușit întotdeauna să surprindă cu o siluetă de invidiat. Mulți oameni s-au întrebat care este dieta sau secretul ei, mai ales că, recent, vedeta a reușit să scape de 7 kilograme în mai puțin de două luni. Andreea Marin a dezvăluit alimentul la care a renunțat definitiv.

Ce preferă să mănânce Andreea Marin: “E pentru mine în capul listei preferințelor”

Andreea Marin a dezvăluit recent că ar putea renunța la multe alimente, însă nu și la brânză. Vedeta susține că acest aliment îi ține loc inclusiv de pâine. Atunci când vine vorba de alimentație, Andreea Marin are grijă să mănânce cât mai sănătos.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta pentru spectacola.ro.

Andreea Marin
Andreea Marin

Alimentul la care Andreea Marin a renunțat definitiv

Andreea Marin a decis să facă o schimbare radicală în alimentația sa. În doar o lună și jumătate de când a renunțat la dulciuri, vedeta a reușit să slăbească șapte kilograme. Acesta mărturisește că acolo unde există voință nu se pune problema de “nu se poate”.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună și jumătate și am pierdut șapte kilograme. Și să știi că, dacă ți s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne ferește, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate și că rezultatul va fi bun doar dacă te lași de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voință să fac asta. E o mare diferență”, a continuat ea.

Andreea Marin a lansat recent cartea “Nu există nu se poate”

Andreea Marin a lansat propria sa carte în urmă cu câteva săptămâni, cu care vrea să îi inspire pe cei care-și urmează visurile. Cartea se numește “Nu există nu se poate” și vedeta susține că pentru a o scrie a pierdut foarte multe nopți. Titlul cărții este o sintagmă des folosită de către Andreea Marin atunci când a vorbit despre tot ceea ce și-a propus și a reușit.

„Am pierdut numărul nopților nedormite pentru ca această carte, de suflet pentru mine și de maturitate, să devină realitate, dar au fost nopți în care m-am simțit împlinită așternând cuvinte rupte din inimă”, spunea Andreea Marin după ce cartea a fost lansată.

8.1 263 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.