AMI moștenește tăria de caracter și energia bunicii sale. „La 85 de ani are WhatsApp, ne trimite poze și vorbim prin video call” VIDEO EXCLUSIV

"Ne trimite poze cum își pune răsadurile, ce mai face, vorbim pe videocall"

AMI a acceptat provocarea de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru a-și depăși limitele, dar și pentru a-și învinge unele fobii. În mare parte i-a reușit și, revenită acasă, spune că ar mai participa la un astfel de realityshow. AMI a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu exclude ideea de a concura la „Survivor România” însă nu ediția de anul acesta, ci poate anul viitor.

AMI, dezvăluiri incredibile din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

La prima vedere, mignona AMI pare extrem de firavă, sensibilă, care nu ar putea să se adapteze prea ușor unor condiții vitrege, cum au fost cele din Republica Dominicană. Se pare că artista nu doar că a demonstrat contrariul, dar a câștigat respectul și celor care nu aveau mari așteptări de la ea.

„Ce se vede la televizor este o parte pentru că nu poate să intre totul pe TV. Noi am trăit acolo 24 de ore din 24. Ce nu s-a văzut a fost timpul acela „mort” pe care noi îl petreceam acolo în junglă. Pentru mine timpul ăla pierdut degeaba a fost cel mai greu, faptul că stăteam zile întregi fără să faci nimic. Cât să mai vorbești și cu colegii, ce să mai povestești și acolo? Nu mai aveam subiecte efectiv de dezbătut. O oră zici că erau 6 ore, iar o zi parcă era o săptămână. A fost foarte greu din punctul ăsta de vedere, însă mie mi-a plăcut să dorm sub cerul liber. Eu m-am contopit cu natura ca să zic așa, a fost ca un fel de tratament revelator și eliberator pentru mine. Că au fost situații, că au fost jocurile unele foarte grele, că s-au mai iscat discuții, era normal să fie așa, dar per total emisiunea m-a încărcat pozitiv. Mi-a plăcut să stau în natură”, a povestit AMI despre experiența ei în cadrul realityshow-ului.

Culmea este că, în timp ce „colegii de suferință” abia așteptau să ajungă acasă, artista are doar cuvinte de laudă și chiar și-ar dori să repete această experiență cât mai curând.

„Crede-mă că telefonul a fost ultima mea problemă. Nu mi-a fost dor absolut deloc. Sunt obișnuită să stau fără telefon și chiar m-am bucurat să fac detox-ul ăsta din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și dieta cu orez. Înainte să merg în junglă îți mărturisesc că am mers la sală, dar pentru că am avut dieta asta cu orez m-a ajutat să-mi definesc foarte bine musculatura și asta a fost un plus. Nu pot să zic că am slăbit foarte mult. Vreo 2-3 kilograme, dar le-am pus repede înapoi. Însă detox-ul a fost bine venit. Din punctul ăsta de vedere crede-mă că m-aș mai duce. Așa cu animăluțele, cu ce am fost pe acolo, poate pe partea asta nu aș mai încerca. Poate că m-aș duce la „Survivor” dar nu acum, poate la anul”.

„Nu am avut nevoie de nicio revizie”

AMI la Survivor
AMI la Survivor

Extrem de pozitivă și atunci când vine vorba de condițiile în care a trebuit să-și facă igiena zilnică, AMI ne-a spus că s-a adaptat cu apa rece și cu spălatul cu detergentul de vase, ba mai mult, nici măcar părul ei extrem de creț s-a adaptat imediat condițiilor vitrege.

„Când am ajuns am nimerit direct în Tabăra Belelelor și am stat mai mult în tabăra aia. Deci nu m-am bucurat foarte mult de confortul din Tabăra Plăcerilor, de șampon și ce mai aveau acolo. Așa că ne spălam cu detergent de vase. Nu aveam altceva. Și apă rece. Pentru că eu am și părul creț nu puteam să-mi descurc părul cu furculița, așa cum făceau celelalte fete. Am încercat șu eu dar nu am avut nicio șansă așa că a trebuit să-l descurc cu degetele. Până la urmă a fost bine, s-a adaptat și părul. Nu m-am așteptat. Credeam că o să-l am plin de câlți, extrem de încurcat, dar nu. M-a ajutat și pălăria pe care am purtat-o tot timpul acolo. Mi s-a adaptat părul, corpul, chiar am fost ok din punctul acesta de vedere”, ne-a mai povestit AMI, completând că a avut nevoie de o singură zi pentru ca părul și pielea ei să revină la normal. „Nu am avut nevoie de nicio „revizie”. În prima seară după ce am fost eliminată, am ajuns la hotel și mi-am făcut toată rutina și s-a readaptat imediat organismul. A fost foarte ok”.

„Bunica are atâta forță și eu cred că am moștenit-o pe ea”

Toată această energie pozitivă, dar mai ales tărie de caracter, se pare că este moștenită de la bunica ei, cea la care și-a petrecut toate vacanțele.

„Bunica s-a uitat, evident. M-a urmărit cu tot sufletul și s-a tot întrebat cum de am mers în junglă, cum de am avut curajul. Părinții mei știu că sunt curajoasă și că îmi plac provocările și că o să spun „DA” de fiecare dată. Bunica, care a împlint de curând 85 de ani, ea acolo în Sălaj, că ea e din județul Sălaj, satul Jag, locul unde eu am copilărit și unde mi-am pierdut toate vacanțele de vară, de iarnă, are atâta forță și eu cred că am moștenit-o pe ea. Toată ziua trebăluiește prin curte. Atât energie are la vârsta ei. Eu așa ceva nu am văzut. Are WhatsApp, ne trimite poze cum își pune răsadurile, ce mai face, vorbim pe videocall. Bunica, ajunsă la vârsta asta a trecut prin atâtea generații și atâtea schimbări și este incredibil cât de bine s-a adaptat”, ne-a povestit AMI despre cea pe care a mers să o vadă imediat după ce a ieșit din competiție și a revenit în România.

Artista are o relație apropiată cu ambele bunici, însă relația cu cea de la Sălaj este una aparte. „Mai am o bunică care are 71 de ani. Ea e mai modernă un pic pentru că este de la oraș. A și călătorit foarte mult, a lucrat în Israel, în Italia, abia s-a întors recent din Londra. Abia aștept să o revăd. De fapt abia aștept să mă văd cu bunicile mele. Asta se va întâmpla de Sărbători, evident. Este deja tradiție să fim toți împreună. Sunt nerăbdătoare să intrăm în sezonul ăsta”, a mai povestit AMI pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *