Anamaria Prodan a răbufnit! Mesaj tranșant la adresa preotului Calistrat

"Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!"
Anamaria Prodan a răbufnit! Mesaj tranșant la adresa preotului Calistrat

Anamaria Prodan a transmis un mesaj public pentru părintele Calistrat, după ce acesta a criticat-o după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Potrivit preotului, impresara nu ar fi trebuit să ajungă la un asemenea conflict și ar trebui să îl lase pe Laurențiu Reghecampf în pace.

Anamaria Prodan a răbufnit! Mesaj tranșant la adresa preotului Calistrat după ce acesta a criticat-o

Anamaria Prodan a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a văzut declarațiile preotului Calistrat. Impresara a scris un text dur pe pagina ei de Instagram, acolo unde critică preoții și, mai ales, pe părintele Calistrat. De asemenea, Anamaria Prodan a adus în discuție și scandalul în care este implicat preotul Visarion Alexa. Acesta este acuzată de mai multe femei că le-a hărțuit și agresat sexual de-a lungul timpului.

”Rușine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea ”preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? (…) Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad…preoții cu har, stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene!”, a transmis de Anamaria Prodan pentru părintele Calistrat.

Ce declarații a făcut părintele Calistrat despre Anamaria Prodan

Părintele Calistrat consideră că Anamaria Prodan se comportă ca un adolescent neîmplinit făcând crize de isterie. Părintele Calistrat o îndeamnă pe Anamaria Prodan să își vadă de treaba ei, iar Bebeto să nu simtă distanța dintre părinți. El are nevoie să crească frumos.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus părintele Calistrat.

Vă reamintim că scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc vineri. După conflict aceștia au ajuns la secția de poliție unde au depus fiecare plângere. Oamenii legii au deschis trei dosare penale: unul pe numele impresarei, două pe numele antrenorului, care l-ar fi lovit și pe finul Anamariei Prodan. De asemenea, pe numele amândurora a fost emis și un ordin de restricție. Astfel că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai pot apropia unul de celălalt.

Ulterior, Anamaria Prodan a luat decizia să încheie orice subiect cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Avocații lor încearcă să încheie procesul de divorț cât mai repede.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
5.9 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *