Anca Țurcașiu, secretul nebănuit al siluetei sale. Cum reușește să arate la 52 de ani ca la 20. La ce a renunțat

Care este secretul siluetei Ancăi Țurcașiu. Aceasta are un trup perfect la 52 de ani.
Anca Țurcașiu, secretul nebănuit al siluetei sale. Cum reușește să arate la 52 de ani ca la 20. La ce a renunțat

Anca Turcașiu are un trup de invidiat. În vârstă de 52 de ani, actrița a adoptat un stil de viață sănătos, iar rezultatele sunt cu adevărat vizibile. Secretele siluetei sale constă în alimentația atent aleasă. Totodată, mișcarea este la fel de importantă.

De asemenea, este vegetariană de peste 20 de ani și încă din anii ’90 și-a schimbat complet alimentația și stilul de viață. Cum reușește să arate la 52 de ani ca la 20. La ce a renunțat, a povestit mai pe larg într-un interviu.

Anca Țurcașiu, secretul nebănuit al siluetei sale

Îndrăgita actriță nu mai consumă apă din comerț. Aceasta preferă o apă specială, alcalină, care este considerată printre cele mai bune din lume.

Iată că de ceva timp, în rețeta actriței de a trăi sănătos și frumos a introdus un element foarte important și anume o apă alcalină pe care o consumă de ceva timp și de care este foarte mulțumită.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază  toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a spus Anca pentru Click.

Fără intervenții estetice și alte artificii de înfrumusețare, despre Anca Țurcașiu se poate spune că este una dintre vedetele din România care arată impecabil. La 52 de ani se poate mândri cu o siluetă ca de adolescentă.

Anca Țurcașiu arată impecabil la 52 de ani
Anca Țurcașiu arată impecabil la 52 de ani

„E un stil de viață, nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”

Principalele alimente din dieta ei

De asemenea, artista mănâncă foarte sănătos. Salatele bogate cu ton, ruccola și roșii cherry se numără printre favoritele ei. Anca Țurcașiu a menționat că are grijă să păstreze în frigider câte puțin din toate: legume, semințe, pește, fructe și iaurturi.

Aceasta mănâncă la ore fixe și secretul alimentației consistente e chiar micul dejun, care de regulă, este foarte consistent. Servește ultima masă la ora 19.  Nu mânâncă nimic prăjit, nimic gras sau dulce și a eliminat complet grăsimile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
9.6 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *