Andreea Bălan, despre motivul pentru care a fost înșelată: „Eu nu mai eram acolo și el a căutat în altă parte”

Andreea Bălan: "A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională"

După mulți ani de la despărțirea de Keo, Andreea Bălan a vorbit despre motivul pentru care a fost înșelată. Cunoscuta artistă recunoaște că a avut și ea partea sa de vină. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Ce spune Andreea Bălan despre relația cu Keo: „Nu mai eram pe aceeași lungime de undă”

Andreea Bălan a discutat în cadrul podcastului lui Gojira despre relația sa cu Keo care s-a încheiat după ce a aflat că o înșela. Artista mărturisește acum că a avut și ea partea sa de vină, căci s-a focusat numai pe carieră. După opt ani de relație și ea simțea că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă. Pentru că ea nu mai era prezentă în relație, el a căutat în altă parte. Astfel explică Andreea Bălan ceea ce s-a întâmplat.

„Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră. Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit. Cine a plecat? (n.r. Gojira o întreabă cine a plecat primul din relație). Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte”, a spus Andreea Bălan.

Citește și – Motivul pentru care Andreea Bălan și George Burcea sunt în proces, la un an de când s-a finalizat divorțul. Ce îi cere artista fostului soț

Cum vede acum Andreea Bălan despărțirea de Keo: „A fost o decizie foarte bună”

În prezent, Andreea Bălan nu se blamează pentru faptul că nu mai era prezentă în relație, iar într-un final s-a ajuns la despărțire. Artista consideră că a fost cea mai bună decizie la momentul respectiv. Datorită a tot ceea ce s-a întâmplat ea a evoluat și i-a mers foarte bine. Acum consideră că nu a fost să fie și e sigură că nu aveau cum să rămână împreună, fiecare având drum diferit în viață.

„Da, eu nu mai eram prezentă, nici emoțional, nici… nimic. Nu mă blamez. Fiecare etapă și fiecare comportament de-al meu, din trecut, indiferent că e vorba de persoana respectivă sau de altă persoană, așa am simțit să fac la vremea respectivă și îmi asum responsabilitatea. Și a fost o decizie foarte bună, pentru că, iată, mai departe eu am evoluat, am mers înainte și mi-a mers foarte bine. A fost foarte bine așa. Și nu a fost să fie, nu aveam cum să rămânem împreună. Eu am avut drumul meu”, a mai spus artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *