Andreea Marin, căzătură memorabilă în direct. Reacția Zânei a surprins pe toată lumea

Cum a salvat Andreea Marin întreaga situație
Andreea Marin, căzătură memorabilă în direct. Reacția Zânei a surprins pe toată lumea

Andreea Marin povestește amuzată despre o căzătură memorabilă, pe care a avut-o în timp ce era în direct. Coincidență sau nu, totul s-a întâmplat într-o zi de 1 aprilie, astfel că mulți au crezut că a fost o glumă.

Andreea Marin, căzătură memorabilă în direct: “Am simțit așa cum îmi pică sufletul”

Andreea Marin a povestit în cadrul unei emisiuni ce i s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. Vedeta era în direct, într-un platou nou, filmând o emisiune de 1 aprilie. Exact când a coborât pe scara din platou vedeta a alunecat și a căzut. A trăit un șoc imens.

„Am simțit așa cum îmi pică sufletul. E o poveste pe care mulți și-o amintesc, era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit, studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă… ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă”, a spus Andreea Marin, potrivit dcnews.ro.

Cum a salvat situația Andreea Marin: “Și toată lumea a început să aplaude și să râdă”

Andreea Marin s-a gândit rapid la o soluție și, profitând de faptul că era 1 aprilie, le-a spus oamenilor că a fost prima glumă din emisiune. Spre surprinderea ei, în primă fază, toți oamenii din platou au vrut să o ajute, nu să râde de ea. Ulterior, după ce le-a spus că a fost vorba de o glumă oamenii au râs și au aplaudat-o pe prezentatoarea TV.

“Am pășit, am mers doi, trei pași, pe aplauzele oamenilor, erau 250 de oameni în sală, și după câțiva pași m-am dus din capul scării până în jos, am alunecat… Ce a fost foarte interesant, și nu regret, a fost că acele câteva clipe, câteva secunde a durat, nu mai mult, dar mi s-au părut o veșnicie. Nu știu câte idei îți pot trece prin minte în doar trei secunde de groază.

Când am ajuns la bază m-am ridicat imediat, am avut puterea, adrenalina și ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut, la unison, gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă. M-am ridicat și am spus: Aceasta este prima păcăleală a serii! Și toată lumea a început să aplaude și să râdă și s-a dezamorsat acel moment interesant”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. De-a lungul timpului a fost prezentatoarea mai multor emisiuni TV.

6.4 305 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.