Andreea Marin, căzătură memorabilă în direct. Reacția Zânei a surprins pe toată lumea

Cum a salvat Andreea Marin întreaga situație
Andreea Marin, căzătură memorabilă în direct. Reacția Zânei a surprins pe toată lumea

Andreea Marin povestește amuzată despre o căzătură memorabilă, pe care a avut-o în timp ce era în direct. Coincidență sau nu, totul s-a întâmplat într-o zi de 1 aprilie, astfel că mulți au crezut că a fost o glumă.

Andreea Marin, căzătură memorabilă în direct: “Am simțit așa cum îmi pică sufletul”

Andreea Marin a povestit în cadrul unei emisiuni ce i s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. Vedeta era în direct, într-un platou nou, filmând o emisiune de 1 aprilie. Exact când a coborât pe scara din platou vedeta a alunecat și a căzut. A trăit un șoc imens.

„Am simțit așa cum îmi pică sufletul. E o poveste pe care mulți și-o amintesc, era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit, studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă… ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă”, a spus Andreea Marin, potrivit dcnews.ro.

Cum a salvat situația Andreea Marin: “Și toată lumea a început să aplaude și să râdă”

Andreea Marin s-a gândit rapid la o soluție și, profitând de faptul că era 1 aprilie, le-a spus oamenilor că a fost prima glumă din emisiune. Spre surprinderea ei, în primă fază, toți oamenii din platou au vrut să o ajute, nu să râde de ea. Ulterior, după ce le-a spus că a fost vorba de o glumă oamenii au râs și au aplaudat-o pe prezentatoarea TV.

“Am pășit, am mers doi, trei pași, pe aplauzele oamenilor, erau 250 de oameni în sală, și după câțiva pași m-am dus din capul scării până în jos, am alunecat… Ce a fost foarte interesant, și nu regret, a fost că acele câteva clipe, câteva secunde a durat, nu mai mult, dar mi s-au părut o veșnicie. Nu știu câte idei îți pot trece prin minte în doar trei secunde de groază.

Când am ajuns la bază m-am ridicat imediat, am avut puterea, adrenalina și ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut, la unison, gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă. M-am ridicat și am spus: Aceasta este prima păcăleală a serii! Și toată lumea a început să aplaude și să râdă și s-a dezamorsat acel moment interesant”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. De-a lungul timpului a fost prezentatoarea mai multor emisiuni TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.4 305 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *