Anunțul uluitor făcut de Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian, după ce au confirmat că vor deveni părinți. „Facem de toate”

Theo Rose: „Facem nuntă și copii”

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2022

La câteva luni de când și-au făcut publică relația, Theo Rose și Anghel Damian au confirmat că vor deveni părinți. Cei doi au planuri mari împreună, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. Viitoarea mămică a fost invitată recent la un podcast și a vorbit despre cum arată în prezent viața ei și ce planuri au ea și regizorul.

Anunțul lui Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc, de câteva luni, o frumoasă și intensă poveste de dragoste. Cei doi și-au făcut publică relația vara aceasta, iar de curând s-a aflat că vor deveni părinți. Timpul petrecut pe platourile de filmare de la serialul Clanul, unde Anghel este regizor și scenarist, iar Theo joacă un rol care o prinde de minune, i-a făcut să se apropie foarte repede.

S-au mutat rapid împreună, astfel că, oricât de ocupați ar fi cu proiectele profesionale, se întâlnesc mereu seara, acasă. Invitată recent în podcastul lui Mihai Bobonete, Theo Rose a mărturisit că are multe lucruri de învățat de la iubitul ei. Artista i-a mai spus lui Bobonete, mai în glumă, mai în serios, că ea și Anghel Damian au planuri mari împreună.

„E băiat bun, învăț multe lucruri de la el. De la admirație până la dragoste. Îmi place de el. Suntem împreună pe platouri la Clanul. Și ne vedem seara acasă. Facem și nuntă și copii, facem de toate.”, a spus Theo Rose.

Anuntul uluitor facut de Theo Rose despre relaaia cu Anghel Damian
Theo și Anghel formează un cuplu de câteva luni

Theo Rose și Anghel Damian au confirmat că vor fi părinți

Vestea că cei doi așteaptă primul lor copil a fost dată săptămâna trecută, de presa tabloidă. Ziarele le-au luat-o înainte lui Theo și lui Anghel și au anunțat că aceștia așteaptă un copil. Cei doi îndrăgostiți au confirmat ulterior faptul că vor fi părinți. Ambii au dat de înțeles că și-ar fi dorit să fie ei cei care le dau vestea fanilor.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat Anghel Damian, pentru postul Pro TV.

Cu puțin timp înainte, viitoarea mămică transmisese și ea un mesaj pe Instagram, în care a confirmat că este însărcinată.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați ‘nepoate’. Sau ‘nepoată’. Depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul! Vă pup”, a spus Theo Rose.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.5 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.