Artista care a fost împușcată în cap de soț, în fața copilului. Maria Ghinea face dezvăluiri cutremurătoare despre calvarul trăit cu ani în urmă: „Aveam toată fața neagră”

Maria Ghinea a trăit 8 ani alături de un bărbat violent

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2022

Maria Ghinea este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Chiar dacă apare tot timpul cu zâmbetul pe buze și plină de optimism, artista a trecut prin clipe de coșmar în tinerețe, alături de fostul soț. Ea a fost la un pas de moarte, după ce bărbatul a împușcat-o în zona capului, de față cu fiul lor.

Maria Ghinea, mărturisiri dureroase despre fostul soț

Artista Maria Ghinea are o poveste de viață demnă de un roman. Atunci când vorbește despre drama pe care a trăit-o în tinerețe, cântăreața nu își poate stăpâni lacrimile. Chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, amintirea coșmarului prin care a trecut încă îi provoacă emoții puternice. Interpreta de muzică populară a povestit, în repetate rânduri, cum fostul soț, extrem de gelos, a încercat, la un moment dat, să o omoare.

Maria Ghinea avea puțin peste 20 de ani atunci când și-a cunoscut viitorul soț. Bărbatul avea aproape dublul vârstei ei, însă ea s-a îndrăgostit și visa să își petreacă restul vieții alături de el. Nu a contat nici faptul că el mai fusese căsătorit de mai multe ori înainte. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani, însă la scurt timp după ce s-au căsătorit, bărbatul a început să aibă un comportament violent.

Citește și: Fascinanta poveste a actriței Vasilica Tastaman. Orfană, fără studii, a fermecat publicul, dar și mulți bărbați celebri: „Era bijuterie”

Cel care îi promisese iubire eternă s-a transformat într-un călău. Atunci când artista a încercat să se despartă de el, a pus mâna pe pistol și a împușcat-o în zona capului. Scena s-a petrecut chiar sub ochii unuia dintre băieții lor, care avea 5 ani la vremea respectivă. Deși a pierdut o cantitate mare de sânge, medicii au reușit să o salveze. Artista a fost operată de urgență și a supraviețuit miraculos, însă timp de 3 luni a fost paralizată și nu a putut vorbi.

Artista care a fost impuscata in cap de sot in fata copilului Maria Ghinea face dezvaluiri cutremuratoare
Maria Ghinea este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe

„Eram ca un monstru”

Procesul de recuperare a fost unul de durată. Artista a avut un șoc în momentul în care s-a văzut în oglindă și a realizat că este desfigurată.

„Nu voiau să-mi arăte cum arăt, pentru că în perioada aia aveam plosca și nu mergeam la toaletă. Prietenă mea, colegă de banca, venea foarte des la mine! Și într-o zi i-am scris pentru că nu puteam vorbi. N-am putut să vorbesc și să merg aproape trei luni. Și ea a zis că nu are oglindă și prima dată am crezut-o și apoi a venit la mine directorul din acea vreme, domul Luțu și fiind într-un salon mixt, doamna asistentă a zis: ‘Ea este!’ Și s-a speriat! Și a două oară când a venit Lavinia i-am scris la fel: ‘Da-mi oglindă’.

Și aveam toată față neagră și aveam ochii de un roșu, dar eram că un monstru! Aveam un pansament și o plasă care îmi ținea și pansamentul și m-am speriat de mine! În trei săptămâni am slăbit 20 de kilograme. Pentru că nu mâncăm, eram alimentată doar cu perfuzii.”, a mărturisit Maria Ghinea, în emisiunea „În oglindă”.

Citește și: Artista otrăvită de soț și declarată moartă de Securitate. Povestea fascinantă a Mihaelei Mihai

Artista a mai dezvăluit că l-a iertat pe fostul soț pentru ce i-a făcut și chiar se roagă pentru el, atunci când merge la biserică.

„Am iertat tot și de fiecare dată când mă duc la biserică, mă rog pentru el. Eu nu am nicio putere nici să-l condamn și nici să-mi explic de ce a făcut lucrul ăsta, dar am zis că Dumnezeu știe ce ne dă fiecăruia. Poate că fericirea asta, bucuria asta, viața asta frumoasă pe care o am eu astăzi, nu m-am gândit la ea niciodată. Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. În fiecare moment al vieții mele au fost niște probleme pe care, cumva, le-am depășit, dar acum sunt cea mai fericită.”, i-a mai dezvăluit artista lui Mihai Ghiță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *