Artista celebră care se alătură serialului Clanul de la Pro TV. Nu s-ar fi așteptat nimeni la ea, surpriză colosală

Apariție-surpriză în ultimul episod din acest sezon

Scris de: Daoud Andra

09 Dec. 2022

Primul sezon al serialului Clanul de la Pro TV ajunge la final. Echipa de producție lucrează deja la sezonul al doilea, însă până atunci, telespectatorii vor avea parte de o surpriză. În ultimul episod din acest sezon se alătură distribuției o artistă celebră, pe care oamenii nu prea au avut până acum ocazia să o vadă în seriale sau lung-metraje. Despre cine este vorba și ce spune despre noua provocare.

Artista care se alătură distribuției serialului Clanul

Serialul Clanul ține, în fiecare luni seară, telespectatorii cu sufletul la gură. Producția marca Pro ajunge în curând la finalul primului sezon. Ultimul episod vine însă cu multe răsturnări de situație și cu o apariție-surpriză. Un personaj feminin nou, ambițios și abil, care va aduce o doză nouă de intrigă apare în serial. Personajul va fi interpretat de nimeni alta decât Karmen, fiica lui Adrian Minune.

Dacă până acum fanii erau obișnuiți să o vadă pe Karmen cântând, de data aceasta vor avea ocazia să o vadă într-o nouă ipostază. După Theo Rose, Karmen este a doua cântăreață care schimbă macazul și joacă în serial. Puțini știu că tânăra are și studii de actorie și a mai jucat în scurt-metraje, însă rolul din Clanul va fi, cu siguranță, o provocare imensă pentru ea.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri din culisele serialului Clanul. Ce i s-a întâmplat pe platourile de filmare: “Aveam o mare vânătaie” VIDEO EXCLUSIV

„Eu am făcut Facultatea de Actorie și trecuse o vreme de când nu am mai avut activitate în acest sens. Chiar dacă am jucat în filme de scurt metraj și am avut legătură cu această zonă, niciodată nu am participat într-un proiect de mare amploare. Chiar mă uitam la filmul autobiografic al lui Jennifer Lopez, care are o poveste asemănătoare cu muzică, dans și actorie. M-am regăsit în faptul că eu, până la un moment dat, mă simțeam cea mai puțin talentată din familie, exact cum și ei i se spunea că nu are suficient talent.

După ce am văzut filmul, mi-am spus rugăciunea și am simțit nevoia să adaug că aș vrea să arăt lumii ce pot, la un nivel înalt. La doar câteva zile după, am primit un telefon și am fost chemată la casting pentru rolul din Clanul. În plus, pe 12 decembrie când se va difuza primul episod cu mine este ziua mea de naștere, așa că e clar, e un semn de la Dumnezeu. Simt că este un personaj care mi se potrivește foarte tare și abia aștept ca cei de acasă să-l descopere. Sper să-l îndrăgească la fel de mult cum o fac și eu. Ne vedem luni”, declară Karmen, potrivit Pro TV.

Artista celebra care se alatura serialului Clanul de la Pro TV
Prima imagine cu Karmen în serialul Clanul

Anghel Damian, despre sezonul doi din Clanul

Regizorul și scenaristul Anghel Damian a „dat din casă” puțin despre sezonul al doilea din serialul Clanul. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a dat un interviu pentru Ego.ro, în care a dezvăluit că echipa de producție lucrează de zor la sezonul al doilea din serial.

„Sezonul doi vine repede. Vom aștepta puțin pentru acest sezon, foarte puțin. E flatant când lumea ne spune că vrea să vadă cât mai multe episoade și cât mai repede. Până la urmă noi facem asta pentru public. Povestea avea de la început un pilon foarte activ și cu o intrigă care te ține în suspans permanent, la care am adăugat și noi elementele de poveste originală și de lume românească și a prins extraordinar de bine. Avem un feedback extraordinar pentru serial”, a povestit tânărul scenarist.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
9.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *