Asta le întrece pe toate. Cum a putut să apară Anamaria Prodan la petrecerea VIVA. Toată lumea a rămas mască

A venit împreună cu două prietene la eveniment

Scris de: Daoud Andra

08 Jun. 2023

Anamaria Prodan este în cea mai bună formă a ei și nu ezită să își pună în valoare silueta, de câte ori are ocazia. Miercuri seara, impresara a participat la petrecerea VIVA și și-a făcut intrarea în stilul caracteristic. Cu ce mașină a apărut Anamaria la eveniment și ce ținută extravagantă a purtat.

Cum și-a făcut intrarea Anamaria Prodan la petrecerea VIVA

Anamaria Prodan nu trece neobservată nicăieri unde merge. Impresara are grijă să marcheze apariții de senzație, iar petrecerea VIVA de miercuri seara a fost o ocazie excelentă în acest sens. Vedeta și-a făcut apariția la eveniment într-un dric Cadillac, împreună cu Adriana Bahmuțeanu și Gabriela Lucuțar, o altă prietenă. Aceasta din urmă și Anamaria Prodan sunt asociate la o firmă de pompe funebre și au mai fost văzute plimbându-se cu această mașină prin oraș.

Citește și: Gestul pe care l-a făcut Anamaria Prodan pe toată perioada căsniciei cu Laurențiu Reghecampf. „Nu am luat niciodată” VIDEO EXCLUSIV

Impresara a coborât de pe locul din dreapta, în timp ce prietenele ei au stat pe bancheta din spate. Surpriza supremă a venit în momentul în care s-a deschis portbagajul și de acolo a ieșit soțul Adrianei Bahmuțeanu.

Anamaria Prodan a purtat o rochie neagră, transparentă, din dantelă, cu volane. S-a asortat cu prietena și asociata ei, Gabriela Lucuțar, care a purtat tot o rochie neagră, dar cu tull în partea de jos. Cele două au spus, mai în glumă, mai în serios, că sunt din Familia Addams.

Citește și: “Îl voi lua de bărbat!”. Anunțul surprinzător făcut de Anamaria Prodan. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei amoroasă

Asta le întrece pe toate. Cum a putut să apară Anamaria Prodan la petrecerea VIVA. Toată lumea a rămas mască
Mașina cu care și-a făcut apariția impresara

Anamaria Prodan nu vrea să stea prea mult timp singură

Impresara, care s-a despărțit recent de afaceristul Flavius Nedelea, a declarat că își caută în continuare jumătatea. Femeia de afaceri a rămas prietenă cu fostul ei iubit și spune că va continua să caute un bărbat care îi seamănă și cu care se potrivește, iar atunci când îl va găsi, nu va ezita să se căsătorească din nou.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat? Anunțul surprinzător făcut de vedetă: „O să mă iubească toată viața lui

„Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!”, a declarat recent Anamaria Prodan.

Vedeta a avut o relație de scurtă durată cu milionarul Flavius Nedelea, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Lucrurile nu au mai mers între ei, dar au rămas în continuare prieteni și petrec timp împreună atunci când au ocazia.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
3.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *