Azaleea Necula îmbracă hainele mamei sale: “A revenit moda”. Ce face cu piesele pe care nu le mai vrea: “Nu am ce haine să port de 10 ori” VIDEO EXCLUSIV

Azaleea Necula, despre hainele pe care le cumpără: “Suntem într-o relație toxică”

Azaleea Necula reușește să își facă ținute foarte bune, însă are parte și de un mic ajutor. Actrița ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că se bucură de faptul că are cine să îi facă piese deosebite. Atunci când vine vorba despre hainele pe care nu le mai poartă, ea ne-a explicat că preferă să le doneze sau să le vândă. De asemenea, ea integrează și piesele vestimentare ale mamei sale în ținutele ei.

Azaleea Necula, despre hainele pe care le cumpără: “Suntem într-o relație toxică”

Azaleea Necula ne-a mărturisit că adoră să își cumpere haine. Actrița a mărturisit că, de fiecare dată când se simte tristă, dă o comandă pe Internet pentru a avea ținute noi. Aceasta preferă să aibă diversitate în dulap:

“Suntem într-o relație toxică. Ele îmi fac rău mie, dar eu le iubesc. Nu pot să renunț la ele, îmi comand încontinuu. Dacă mă simt puțin tristă, dau o comandă. Este un trend pe TikTok în care îți uiți telefonul, iar el dă o comandă mare de haine. Așa fac și eu. Chiar ieri mi-am dat o altă comandă de haine. Nu pot să mă potolesc, mai ales că vin la evenimente și îmi place să diversific hainele cât mai mult. Avem o relație foarte toxică, trebuie să mă potolesc.”

“Nu îmi place să dau foarte mult pe haine”

De asemenea, Azaleea Necula preferă să investească mai mulți bani în accesorii, nu în haine. Ea vânează reduceri, căci nu poartă piesele vestimentare de prea multe ori:

“Nu am ajuns la acel nivel, cheltui banii pe care îi am. Nu îmi place să dau foarte mult pe haine, îmi place să dau pe accesorii mai mulți bani. Investesc într-o geantă, într-o pereche de pantofi, dar mă bucur când prind haine la reducere sau este ceva la un superpreț. Nu le port de prea multe ori, nu am ce haine să port de 10 ori, doar dacă sunt basic și merg cu mai multe lucruri, să zicem.”

Azaleea Necula
Azaleea Necula

Donează hainele pe care nu le mai poartă

În același timp, vedeta preferă să doneze hainele pe care nu le mai poartă, având grijă să le facă o bucurie și altor oameni. Cât despre piesele vestimentare deosebite, ea le vinde:

“Le donez sau dacă sunt piese mai importante, le vând. Sunt tot felul de consignații prin București și le duc acolo, le las o zi întreagă și de obicei se dau foarte repede. Donez hainele care sunt mai ieftine, îmi place să fac asta în fiecare an.”

Poartă haine de la mama ei

Mai mult, actrița poartă haine de la mama ei, căci tendințele de modă din trecut s-au întors. Chiar dacă în urmă cu doar câțiva ani nu se vedea abordând anumite piese vestimentare, acum totul s-a schimbat:

“Deocamdată nu cred că am genul acesta de piese (n.r. pe care să le țină drept moștenire). Mai port câteva haine de la mama pentru că a revenit moda. Când eram mică, mă gândeam: “Doamne, ce penibile sunt hainele acestea! Nu o să le port niciodată!”. Pantalonii evazați, spre exemplu. Acum îi port și mi se par super cool, înainte râdeam de ea și ziceam: “Cum să ai așa ceva?”. Sau pantalonii cu talie joasă, o să vezi că, în câteva luni, o să se poarte iar.”

Cine îi modifică hainele

În plus, Azaleea Necula ne-a dezvăluit că mama ei are un talent ascuns. Aceasta îi modifică hainele și îi face piese nebunești. Atunci când își comandă haine și nu îi vin, vedeta se bucură de faptul că le poarte purta în cel mai scurt timp, cu ajutorul rudei sale:

“Am mare noroc cu mama, îmi face haine. Practic, nu asta este meseria ei, doar că a avut o pasiune de mică. De fiecare dată când am o idee mai nebună, se duce, ia material și îmi face tot ce gândesc. Eu obișnuiesc să îmi comand haine și nu prea îmi vin de fiecare dată, în 50% din cazuri nu îmi vin. Ea le modifică. Sunt mică de înălțime și am o problemă cu pantalonii de fiecare dată, căci sunt mult prea lungi.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *