Bărbatul celebru care s-a iubit cu Iulia Vântur, înainte ca vedeta să plece din România. Nu e vorba de Marius Moga

Dezvăluiri din partea bărbatului celebru cu care Iulia Vântur a avut o relație
Bărbatul celebru care s-a iubit cu Iulia Vântur, înainte ca vedeta să plece din România. Nu e vorba de Marius Moga

Puțini sunt cei care știu faptul că Iulia Vântur a avut o relație cu un bărbat celebru din showbizul românesc. Nu, nu este vorba de Marius Moga. Chiar el a dezvăluit recent cum a fost perioada în care a format un cuplu cu Iulia Vântur.

Bărbatul celebru care a avut o relație cu Iulia Vântur înainte să se mute în India

Iulia Vântur a avut o relație cu Bogdan Vlădău. Chiar el este cel care a dezvăluit recent această informație, detaliind despre cum a fost perioada în care au format un cuplu. Bărbatul susține că între ei a fost o relație foarte frumoasă, dar scurtă.

“Am avut o relație foarte frumoasă (n.r- cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere”, a spus Bogdan Vlădău în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan din aproape aceeași perioadă de când Bogdan Vlădău a început o relație cu Gina Chirilă. El și fotomodelul s-au căsătorit în 2017 și au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani.

Ce spune Gina Chirilă despre gelozie

Chiar dacă sunt împreună de zece ani, Gina Chirilă dezvăluie că este geloasă și lucrează la acest aspect. Tânăra de 28 de ani se folosește de informațiile pe care le-a învățat la facultate pentru a putea scăpa de gelozie.

“Lucrez la asta. Uite, am studiat Psihologia și în psihologie se spune că de fapt am o problemă cu mine, de asta aș fi geloasă. Asta e adevărat, lucrez la asta, sunt mult mai bine acum, dar tot sunt geloasă. Nu făceam crize mari, dar eram geloasă, da. Era și cazul, adică…Bogdan Vlădău!”, a spus Gina Chirilă despre gelozie, potrivit cancan.ro.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă

Între Bogdan Vlădău și Gina Chirilă e o diferență de 15 ani

Bogdan Vlădău este mai mare cu 15 ani decât Gina Chirilă însă susține că acest lucru nu reprezintă un impediment în relația lor. Cei doi sunt de părere că oamenii sunt împreună atât cât trebuie să fie.

„Am avut momente când m-am gândit (n.red.: că ar putea fi un impediment). Eu cred că oamenii sunt împreună atât cât trebuie să fie. Nu poți să forțezi pe cineva să stea lângă tine”, a spus Bogdan Vlădău.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *