Bărbatul celebru cu care se iubește Emma de la ZU. E o diferență de 20 de ani între ei

Cei doi cântă împreună cu formația lui
Bărbatul celebru cu care se iubește Emma de la ZU. E o diferență de 20 de ani între ei

Emma de la ZU este una dintre cele mai recognoscibile voci din radioul românesc. Tânăra în vârstă de 34 de ani este concurentă în sezonul actual al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Emma face echipă cu Sore. Cine este bărbatul celebru cu care se iubește Emma de la ZU? Este un artist extrem de cunoscut.

Emma, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de la radio

Emma Ștefan poate fi auzită în fiecare dimineață la Morning ZU, acolo unde face echipă cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan. De asemenea, pe lângă această emisiune, tânăra de 34 de ani face echipă și cu iubitul ei. Este vorba de Tavi Colen, ex-Talisman. Cei doi cântă împreună, alături de formația lui.

Bărbatul celebru cu care se iubește Emma de la ZU. Ea și Tavi Colen sunt împreună de peste 10 ani

Emma Ștefan și Tavi Colen formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 20 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să formeze un cuplu solid. De-a lungul timpului au avut o relație foarte discretă. Solistul a mai fost căsătorit și are și un copil. Chiar dacă au fost mulți cei care nu au crezut în relația dintre Emma și Tavi, iată că după aproape un deceniu se declară extrem de fericiți împreună.

Emma și Tavi Colen
Emma și Tavi Colen

Cum s-au cunoscut Emma Ștefan și Tavi Colen

Tavi Colen și Emma Ștefan s-au cunoscut pe vremea când solistul încă era căsătorit cu Geanina Ilieș. Alături de aceasta artistul are un băiat pe nume Mario, în vârstă de 14 ani. Atunci, Emma era doar o adolescentă, fană a trupei din care Tavi făcea parte, Talisman.

Tavi Colen este un bărbat romantic și nu ezită să îi facă declarații iubitei lui ori de câte ori are ocazia. Spre exemplu, recent a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

”Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea. O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris! A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită… Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc! La mulţi ani, pipoţica mea”, a scris Tavi Colen pe Facebook.

9.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.