Brigitte Pastramă recunoaște că lucrurile nu au mers chiar așa cum se aștepta în Dubai. Care e relația cu Florin Pastramă și ce a decis cu afacerile din România: „Îmi doresc!” VIDEO EXCLUSIV

Brigitte a lăsat viața din România și s-a mutat în Dubai de ceva timp

Brigitte Pastramă a luat decizia de a-și muta fiica în Dubai pentru a se asigura că aceasta o să fie ținută departe de tentațiile autohtone. Vedeta își dorește ce e mai bun pentru Sara, astfel că a făcut anumite sacrificii. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, frumoasa brunetă ne-a vorbit despre cum arată viața ei acum, oferind detalii despre problemele întâmpinate cu mutarea. De asemenea, aceasta a explicat cum reușesc ea și Florin Pastramă să se descurce.

Brigitte Pastramă, detalii despre mutarea în Dubai

Brigitte Pastramă a întâmpinat câteva probleme, ținând cont că a fost nevoită să stea la hotel, căci ultimele detalii nu au fost puse la punct în casa ei din Dubai. Totuși, vedeta demonstrează că este o mamă atentă și puternică, făcând toate demersurile pentru ca fiica ei, Sara, să aibă un viitor cât mai bun, departe de anumite tentații periculoase. În același timp, ea și Florin Pastramă fac cu rândul pentru a avea grijă de adolescentă.

Citește și: De ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai, de fapt. Anunțul făcut de vedetă cu ochii în lacrimi

Brigitte, cum este acum viața ta? Ultimele postări de pe Instagram au legătură cu sacrificiul de mamă pe care l-ai făcut.

Brigitte Pastramă: Am decis să renunț la viața publică din România, la absolut tot. Nu am renunțat la business, dar l-am lăsat pe Florin să se ocupe mai mult de el. Aici am o mașină superbă, o casă mare. Am vrut ca fetița mea să studieze într-o țară unde nu există droguri și nu are acces la alcool. O să împlinească 16 ani, e adolescentă și nu îmi doresc să trec prin toată experiența prin care am trecut cu Robi, pe care l-am păzit ca pe o turmă de iepuri când a avut 14-15-16 ani. Din septembrie o să stăm mai mult acolo pentru că trebuie să am grijă de ea, nu pot să o las cu o bonă acolo.

“Dacă o să fie necesar ca eu să stau mai mult în România, atunci Florin o să se ocupe și o să facem cu schimbul”

Florin vă urmează?

Brigitte Pastramă: Cred că o să facem cu schimbul deoarece am fost 5 luni departe de ei. Ei doar m-au vizitat pentru că Sara a trebuit să termine aici clasa a 9-a. Sara nu a putut să stea cu mine acolo și Florin a avut grijă de ea. Dacă o să fie necesar ca eu să stau mai mult în România, atunci Florin o să se ocupe și o să facem cu schimbul. Nu o să mai fie situația aceasta de acum, când eu nu puteam să plec de acolo pentru că mi-am făcut actele. Eu am luat o viză de investitor, durează cel mai mult să o schimbi. A durat 2 luni și ceva, apoi am mai stat 2 luni și ceva în handover. Am stat 4 luni și jumătate fără ca să pot să plec din țară.

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă, înainte de operațiile estetice. Imagini nemaivăzute din adolescență, avea trăsături superbe

Cum a fost schimbarea pentru Sara?

Brigitte Pastramă: Și pentru mine a fost o schimbare și m-am adaptat greu, dar m-am adaptat cu tot, cu alimentația, dar și cu căldura. Sara este entuziasmată și abia așteaptă să înceapă școala.

Așteaptă să se mute în casa ei din Dubai

Unde stai acolo, mai exact?

Brigitte Pastramă: 3 luni de zile am stat undeva în Al Barsha, într-un hotel. Apoi m-am mutat la hotelul din mall Dubai, iar acum m-am mutat vis-à-vis într-un apartament mai mare, acolo stăteam într-un studio și era mult mai greu. Totul închiriat. Cu ajutorul lui Dumnezeu, căci mâine plec, sper să îmi dea casa pentru că mă tot păcălesc, mă amână. Tot o să mi-o dea pentru că este gata, doar trebuia branșată la utilități. Totul este gata, mai trebuia doar să branșeze comunitatea la utilități.

Nu vreau să mă gândesc câte cheltuieli sunt cu hotelurile…

Brigitte Pastramă: Au fost foarte mari. Când ești turist, ei din asta trăiesc, iar chiria este foarte mare, chiar dacă atunci când cumperi o proprietate nu sunt prețurile foarte mari. Ei trăiesc din turism, chiriile sunt foarte scumpe, este scump să închiriezi o mașină. Dacă ai casa ta sau dacă închiriezi pe un an, deja este mai ieftin totul. Eu am închiriat lunar, nu avea rost să iau pe un an și să nu folosesc. Lunar este mai scump, dar asta este.

Citește și: Cum arată mama lui Brigitte Pastramă. Rar sunt văzute împreună, imagini de colecție FOTO

Până la urmă, dacă tu și Florin faceți cu rândul, cum vă înțelegeți?

Brigitte Pastramă: Eu am venit și am stat 3 săptămâni în România, dar atât de mult am muncit că ziceam: “Mai mult vorbeam când eram în Dubai!”. Venea la 1 noaptea, iar eu adormeam deja. (râde) Așa a fost, chiar zic în spirit de glumă. Aveam de lucru, el într-o parte, eu într-o parte. Venea la 1 și adormeam. Eu sunt ca un bebeluș, mă trezesc la 7:30 și mă culc la 11:00. Trec toate, nu ai ce să faci. E mult de lucru dacă vrei să îți oferi confort, mai ales în ziua de astăzi.

“Dacă Dumnezeu îmi îngăduie să nu îmi pierd ritmul de aici sau afacerea, normal că îmi doresc să nu le pierd”

Tu vrei să te stabilești de tot acolo și să renunți la viața publică de aici, totuși?

Brigitte Pastramă: Eu nu vreau să mă stabilesc de tot, eu doar vreau să îmi susțin fata cât este necesar. Dacă Dumnezeu îmi îngăduie să nu îmi pierd ritmul de aici sau afacerea, normal că îmi doresc să nu le pierd. Nu știu acum ce o să fie. Eu las în mâna lui Dumnezeu totul. Știu că la sfârșitul lui august trebuie să merg acolo și să stau o perioadă de timp pentru fată.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *