Cadoul de nuntă primit de Smiley și Gina Pistol de la nași: „Ne-au surprins”. Orice cuplu visează la asta

Smiley și Gina au o relație foarte strânsă cu nașii lor

Scris de: Daoud Andra

30 May. 2023

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, într-un decor de vis, la Snagov. Au fost alături de ei familiile, prietenii cei mai buni, colegii, dar și nașii, care i-au surprins cu un dar special. Care a fost cadoul de nuntă primit de Smiley și Gina Pistol de la nași? Mirele a dezvăluit în direct.

Cine au fost nașii de cununie ai lui Smiley și ai Ginei Pistol

Smiley și Gina au avut parte de o petrecere de vis în ziua nunții lor. Cei doi, alături de organizatori, au planificat evenimentul în cele mai mici detalii și s-au asigurat că invitații lor se vor simți excelent. Au avut parte și de surprize și cadouri pe măsură, mai ales din partea nașilor.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Smiley și Gina Pistol. Puțini știu asta despre cei doi îndrăgostiți

Cei doi au ales ca nași de cununie un cuplu de prieteni buni. Nu au avut aceiași nași ca la botezul fetiței lor, după cum dezvăluia Smiley chiar în ziua nunții:

„George și Maria Manole ne sunt nași la nuntă, sunt prieteni cu noi de mult timp. Au fost alături de noi de când suntem împreună: și în momente grele, și în momente frumoase. Și am zis că sunt cei mai potriviți pentru noi.”, a spus Smiley.

Smiley și Gina Pistol, în ziua nunții

Cadoul de nuntă primit de Smiley și Gina Pistol de la nași

Luni, artistul a intrat în direct la Măruță și a vorbit despre cea mai emoționantă și mai intensă zi din viața lui și a Ginei Pistol. Smiley a spus că urmează să plece în luna de miere, iar destinația nu a fost aleasă de ei, ci de nași. Mirii au spus încă de sâmbătă că vor merge în sudul Franței în prima lor vacanță în calitate de soț și soție. Acum s-a aflat că luna de miere a fost, de fapt, cadoul de nuntă din partea nașilor.

Citește și: Ce mărturii inedite au avut Smiley și Gina Pistol la nuntă. Invitații au rămas surprinși când au găsit asta pe masă

„Luna de miere va fi în sudul Franței. Plecăm săptămâna viitoare. Luna de miere este cadou de la nași, ca să înțelegeți. Ei au zis: ‘Băi, hai că vă trimitem noi undeva unde e frumos’. Nu am fost niciodată în sudul Franței și ne-au surprins cu cadoul acesta senzațional și abia așteptăm să mergem!”, a spus Smiley, în direct în emisiunea La Măruță.

Smiley, despre dansul mirilor

Gina și Smiley au ales, la nunta lor, una dintre cele mai romantice melodii pentru a deschide petrecerea. Piesa „Dance me to the end of love”, de la Leonard Cohen, s-a auzit pe fundal în timp ce Gina și Smiley aveau primul lor dans în calitate de soț și soție. Melodia are o semnificație specială pentru ei și le trezește multe emoții, după cum a dezvăluit artistul.

Citește și: Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt VIDEO EXCLUSIV

„Cred că dansul nostru aș vrea să-l retrăiesc toată viața. Ne place foarte mult și ne emoționează de fiecare dată când o ascultăm. Noi dansăm foarte mult împreună, amândoi, dar și acum, de când a venit Josephine dansăm în trei și viața pentru noi chiar e un dans și ne facem muzica împreună acum. E o piesă cu semnificație din multe puncte de vedere pentru noi și ne și place Leonard Cohen.”, i-a mai spus Smiley lui Cătălin Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *