Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10. Anunț oficial de la Antena 1

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite vine cu surprize de proporții

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10. Postul de televiziune Antena 1 a făcut anunțul așteptat de fanii show-ului culinar. În cel de-al 10-lea sezon, iubitorii emisiunii vor avea parte de numeroase surprize. Una dintre ele este aceea că show-ul va avea un decor complet schimbat, creat special pentru aniversarea a unui deceniu de când cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fac istorie cu cea mai urmărită competiție culinară. 

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10, la Antena 1

Producătorii emisiunii culinare le-au pregătit o surpriză de proporții atât celor care vor intra în competiție, cât și juraților și publicului. Decorul în care se va desfășura cel de-al 10-lea sezon „Chefi la cuțite” este schimbat radical: de la platoul de jurizare, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor, până la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor.

Noile decoruri i-au luat prin surprindere pe cei trei chefi, care au declarat că abia așteaptă să intre din nou în focul competiției, cu atât mai mult cu cât, la nivel simbolic, sezonul 10 are o însemnătate cu totul aparte.
“Sezonul 10 este unul special pentru noi, pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem, de când lucrăm împreună, iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Dimpotrivă, chiar crește! Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt. Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință. S-a schimbat platoul, avem alt decor și multe alte nouțăți! Iar spațiile de desfășurare a show-ului au fost o surpriză totală pentru noi. În prima zi când am pășit în noul decor, ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță și ne-am întors într-o casă care avea cu totul altă înfățișare”, a dezvăluit Chef Sorin Bontea.

„De fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos”

“Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.
Noul sezon al celui mai urmărit show culinar din România va intra în grila de programe a postului Antena 1 din toamnă.
Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10
Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu a  participat în această vară la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu a trăit aventura vieții sale în această vară alături de iubita lui, Doina Teodoru. Cei doi au intrat în competiția America Express, iar după întoarcerea concurenților acasă, Scărlătescu a postat o imagine grăitoare pe rețelele de socializare. Fanii au remarcat imediat cât de mult a slăbit juratul de la Chefi la cuțite în cele două luni petrecute pe continentul american.

Fotografia a fost făcută la petrecerea pentru ziua sa de naștere. Cătălin Scărlătescu a împlinit 50 de ani în timpul filmărilor, iar la întoarcerea în țară, apropiații i-au organizat o petrecere de zile mari.

”De ziua mea…mi-am luat stradã!”, a scris chef Cătălin Scărlătescu pe Instagram în dreptul fotografiei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
4.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *