Când îți întâlnești sufletul pereche, în funcție de data nașterii. Cum se calculează. Află când va sosi iubirea vieții tale

Astrologia și numerologia sunt domenii care ne pot ajuta în multe feluri, poate chiar să vedem când ne vom întâlni jumătatea.
Când îți întâlnești sufletul pereche, în funcție de data nașterii. Cum se calculează. Află când va sosi iubirea vieții tale

Adevărul este că dragostea vine, de obicei, când te aștepți mai puțin. Dar numerologia poate prezice când îți întâlnești sufletul pereche, sau când va fi momentul în care vei întâlni iubirea vieții tale.

Cum te ajută numerologia să descoperi momentul în care vei întâlni marea dragoste

Numerologia este o practică ce ne ajută să avem o mai bună cunoaștere a noastră. Să stabilim o legătură între numere, ființe vii și forțe fizice și spirituale. În acest fel, cifrele datei noastre de naștere sunt capabile să dezvăluie lucruri precum detalii despre felul nostru de a fi sau de a acționa.

Chiar este posibil să calculăm care va fi misiunea noastră de viață sau când ne vom întâlni sufletul pereche.

Când îți întâlnești sufletul pereche

Sufletul pereche este o persoană cu care ai o legătură sentimentală care depășește cu mult fizicul. Este vorba despre o persoană pe care, deși tocmai ai cunoscut-o, te face să simți că ai cunoscut-o toată viața. Este cineva care te completează la nivel spiritual, intelectual, fizic și sexual. Cineva care te completează și te face să te simți împlinit și fericit.

Potrivit numerologiei, data nașterii te va ajuta să calculezi dacă sufletul pereche este aproape. Pentru asta trebuie să faci suma tuturor cifrelor care sunt implicate la data nașterii tale. De exemplu, dacă te-ai născut pe 25 noiembrie 1995, calculul este: 2+5+1+1+1+9+9+5=33.

Calculul nu se termină aici, acum este important să ai o altă informație: ce zi a săptămânii a fost când te-ai născut, pentru că trebuie să o adaugi și tu. De exemplu, 25 noiembrie 1995 a fost o sâmbătă, ziua numărul 6. Deci trebuie să adăugăm 33+6=39. În fine, trebuie să simplificăm această cifră, până obținem o singură cifră, apoi, 3+9=12; 1+2=3. Prin urmare, numărul care îi dezvăluie acestei persoane când își va găsi sufletul pereche ar fi 3.

Ce semnifică numerele, în găsirea sufletului pereche

Numărul 1. Este în jurul tău

Dragostea este foarte aproape de tine și încă nu ai observat-o. Deschide-ți larg ochii pentru că acea persoană deja este în jurul cercului tău apropiat, poate fi chiar și un prieten. Totuși, se poate că dacă nu i-ai observat interesul, să fie pentru că tu insăți ai alte priorități în acest moment și nu te-ai deschis spre iubire. Mai bine întreabă –te dacă dorești sau nu.

Numărul 2. Aproximativ un an

Iubirea vieții tale va apărea probabil într-o călătorie care ar putea fi de afaceri. Relația va fi complicată la început și vei fi surprinsă să ajungi să te îndrăgostești de o persoană cu care te ciocnești prea mult. Problema este că aveți un caracter foarte asemănător, dar dacă ajungeți să vă înțelegeți, puteți deveni cea mai bună echipă.

Numărul 3. Doar când îți vei dori

Dragostea va intra în viața ta atunci când îți vei dori cu adevărat, când vei fi cu adevărat dispusă să-ți deschizi inima și să-i oferi o șansă. Când o faci, relația ta poate merge foarte repede. Dacă ești pregătită, vizitează locuri care radiază energie precum un parc, o pădure, marea, pentru că este cert că acolo îți vei putea întâlni sufletul pereche și romantismul vostru va fi magic.

Numărul 4. Nurata ocazia!

Nu rata ocazia de a găsi dragostea, doar pentru că nu îți imaginezi că persoana ideală îți este foarte aproape. Până acum nu ți-ai dat ocazia să iei în considerare vreuna dintre persoanele cu care relaționezi. Dar este important să știi că iubirrea ar ptuea fi chiar acolo. Chiar și acest număr prezice că va fi o relație foarte pasională.

Numărul 5. Totul depinde de tine

Găsirea iubirii depinde de tine și de timpul pe care plănuiești să-l dedici relației tale. Pentru că este posibil ca unul dintre prietenii tăi să te fi prezentat deja sufletului tău pereche, dar pur și simplu nu ți-ai dat timp să ieși mai mult și să ajungi să-l cunoști mai bine. Iubirea vieții tale este deja acolo și probabil că l-ai văzut deja de mai multe ori.

Numărul 6. Poți începe să sărbătorești!

Dacă ești gata să începi o relație pasională cu iubirea vieții tale, atunci ar trebui să începi să sărbătorești, pentru că acolo vei găsi acea persoană specială. Imediat ce o vei avea în fața ta, vei simți acea scanteie pe care o poti simti doar cu sufletul tau pereche, dar relatia se va desfasura incet.

Numărul 7. Dă-i timp

Să fii alături de iubirea vieții tale ți-ar putea lua câțiva ani. Vei ști că sunteți unul pentru celălalt, dar împrejurările vor fi complicate. Fie pentru că te afli în mijlocul unui triunghi amoros, fie pentru că ești la mii de kilometri distanță. Luptă pentru acea iubire.

Numărul 8. Depinde de tine

În ultimul timp te-ai închis în tine și refuzi să cunoști oameni noi. Probabil că ți-ai cunoscut deja sufletul pereche, poate chair prin intermediul retelelor de socializare, dar încă nu știi asta. Găsirea iubirii vieții tale depinde de tine și de dorința pe care o ai să ieși din zona ta de confort și să cunoști oameni. Prietenia pe care o începi s-ar putea transforma în dragoste adevărată, potrivit panoramaweb.com.

Numărul 9. E pe aproape

Dragostea vieții tale este foarte aproape de a intra în viața ta, poate în câteva luni. Cifra 9 indică faptul că va fi o persoană din cercul tău de muncă cu care vei avea o relație strict de muncă, la început. Permite-ți să-l cunoști, pentru că este foarte probabil ca, în foarte scurt timp, să înceapă să te privească cu alți ochi.

Acum știi când îți întâlnești sufletul pereche, așa că mai bine te pregătești pentru ca persoana aceea specială să cunoască cea mai bună versiune a ta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut...
BREAKING NEWS: Se închide o mare televiziune din România! Angajații au fost anunțați deja
S-a SINUCIS ca să meargă după soțul ei MORT: ”Așteaptă-mă, vin si eu!”
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de...
Virginia îl trage pe Robi la răspundere cu privire la distanțarea dintre ei doi: „Tu...
Cuza s-a iubit cu 700 de femei!! Kogălniceanu le trecea în CARNET. Cine i-a furat...
Horoscop 30 Martie 2024. Astazi, Balanta nu va ezita nicio secunda in alegerea pe care...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 30 Martie 2024. Veste bună pentru cei din zodia Pești
HOROSCOP APRILIE 2024: Răsturnări de destin în aprilie 2024 pentru unele zodii
Anunțul făcut de artistă la aproape 3 ani de nuntă: „Am zis că ne vedem...
Surpriză în showbiz-ul internațional! O celebră actriță a anunțat că este însărcinată. Vedeta se pregătește...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *