Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf. Ce spune impresara despre o nouă căsătorie: „Aștept să se termine mai repede divorțul” EXCLUSIV

Anamaria Prodan așteaptă cu nerăbdare divorțul de Laurențiu Reghecampf
Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf. Ce spune impresara despre o nouă căsătorie: Aștept să se termine mai repede divorțul EXCLUSIV

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan se roagă să se termine cât mai repede toată această tevatură pentru a-și putea vedea în continuare de lucrurile care contează cu adevărat pentru ea. Impresara a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că va păstra însă numele fostului soț până în ziua în care își va reface viața alături de un alt bărbat.

”Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul”

În timp ce Laurențiu Reghecampf își face planuri de căsnicie cu actuala parteneră de viață, Corina Caciuc, Anamaria Prodan vrea să se încheie cât mai repede procesul de divorț, pentru a fi o femeie liberă. Impresara ne-a mărturisit că este pregătită să renunțe la numele de Reghecampf după ce va cunoaște un bărbat alături de care să îmbătrânească și care să o facă să îmbrace rochia de mireasă.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

Încă soția antrenorului de la Universitatea Craiova arată din ce în ce mai bine, semn că nu suferă prea tare în această perioadă. Cu un look complet nou față de cel pe care îl afișa în momentul în care l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf, Anamaria și-a adus aminte de celebra ei coafură „palmier” și de cum a ajuns să creeze o isterie în jurul ei.

„Eram în America și am vrut ceva al meu pentru că nu îmi plăcea absolut nimic din tot ce îmi făceau stiliștii. Mi-am luat eu un aparat de creponat și mi-am inventat așa părul”.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Sarah, fiica ei, o însoțește la evenimente

Marți seară, Anamaria și-a făcut aparția la evenimentul ce a aniversat 10 ani de activitate a unui cunoscut salon de înfrumusețare din București, în cadrul căruia i s-a decernat premiul special: „Pentru performanță în impresariatul sportiv”. Impresara nu a venit singură, nici la brațul vreunui bărbat, ci alături de fiica ei. Sarah Dumitrescu se numără printre sportivii de top pe care Anamaria îi reprezintă cu succes.

 

„Sarah este Anamaria în tinerețe. Și la caracter suntem la fel de aprige. Ea pare mai timidă pentru că nu este obișnuită cu presa, ea e sportivă, are antrenamente. Acum a venit în România și o car așa după mine pe la evenimente ca să nu vin singură”, ne-a povestit Anamaria Prodan despre fiica ei.

Tânăra practică baschet, călcând pe urmele tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu. Joacă în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs, care este reprezentată de California Polytechnic State University în Big West Conference, dar face parte și din lotul național al României.

Fiica ei reprezintă România în campionatul de baschet, dar joacă și în America

Sarah și-a revenit după accidentarea la picior și acum este pregătită să reprezinte România în campionatul de baschet.

„Acum mă simt foarte bine. Nu mai am nicio problemă la picior și sunt foarte-foarte bine. Au trecut 12 luni și sunt bine. Am venit în România pentru că pe 20 încep antrenamentele cu lotul național și apoi în noiembrie începe și campionatul din America”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru EGO.ro, completată de mama ei care spune că îi ia comision din contractul de impresariat, însă banii revin înapoi la Sarah.

„Îi iau procent, dar îi dau banii înapoi. Iau de la cluburi când o transfer”.

Anamaria Prodan va renunța la numele de Reghecampf doar cand se va recasatori

„A fost norocul vieții mele că m-am născut într-o astfel de familie”

Dacă Sarah calcă pe urmele tatălui ei în ceea ce privește cariera și o moștenește, din toate punctele de vedere, atât fizic cât și al caracterului pe mama ei, Anamaria Prodan ne-a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să fie în umbra mamei sale, regretata Ionela Prodan, ci a vrut să se facă remarcată în cu totul alt domeniu.

„Eu de aceea mi-am și ales un alt drum, nu muzică sau ceva legat de mama. Ca să nu am nicio legătură. A fost norocul vieții mele că am avut parte de o asemenea familie, că m-am născut într-o astfel de familie”, ne-a mai povestit Anamaria, completând că, din păcate, doar Laur Jr. a moștenit talentul muzical al Ionelei Prodan, fiind singurul din casă care cântă foarte frumos.

„Nu am cântat niciodată, nici nu am încercat, dar Bebe cântă foarte bine. Dintre noi el cântă cel mai bine”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
4.4 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *