Care a fost de fapt motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Declarația care nu lasă loc interpretări, acum e totul clar

Alex Ciucu: "Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea"
Care a fost de fapt motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Declarația care nu lasă loc interpretări, acum e totul clar

Care a fost de fapt motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? În curând se împlinește un an de când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate. Procesul de divorț este în continuare în plină desfășurare. În urmă cu câteva luni instanța a decis ca domiciliul fetelor pe perioada procesului de divorț să fie la mamă.

Care a fost de fapt motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu a lăudat-o mereu pe Alina Sorescu pentru felul ei de a fi și pentru cariera sa, iar ea la rândul ei făcea același lucru. Nimeni nu se aștepta să se producă ruptura între cei doi. Celebrul designer a avut însă câteva îndoieli la începutul căsniciei cu ea, în urmă cu mai bine de 12 ani. Temerea lui era legată de diferența de vârstă și experiență.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reușește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, povestea Alexandru Ciucu la începutul căsniciei cu Alina Sorescu.

Chiar dacă Alex Ciucu declara că ar fi depășit aceste aspecte, există oameni care, potrivit cancan.ro, spun că tocmai acestea ar fi dus la despărțirea dintre ei.

Ce a ales să facă Alex Ciucu, după despărțirea de Alina Sorescu

Designerul vestimentar a decis să se dedice și mai mult meseriei sale. În urmă cu aproximativ trei luni, a declarat în cadrul unui eveniment monden că lucrează la o nouă colecție.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a spus Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010, atunci când au avut o nuntă de vis. La începutul anului 2022, artista a depus actele de divorț la judecătorie. Procesul de divorț nu a început încă, cei doi având până acum înfățișare la judecătorie doar pentru a fi stabilit domiciliul fetițelor pe care le au împreună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
4.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *