Care sunt trendurile în materie de nunți pe 2023. Ivona Nenu, wedding planner: „Putem să surprindem invitații cu un tort de shot-uri” VIDEO EXCLUSIV

Tendințele care vor face furori anul acesta

În 2023, atunci când vorbim despre organizarea nunților, inspirația mirilor poate veni de oriunde, de la Pinterest, Tik Tok, Instagram, sau diverse alte mijloace de informare. Ivona Nenu, wedding planner, a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că anul acesta în mare vogă sunt momentele inedite, care ies din tipare, cornerele instagramabile, detaliile care fac diferența, dar mai ales un program artistic extrem de variat.

Ivona Nenu, wedding planner: „Momentele speciale sunt în trend anul acesta”

Dat fiind faptul că trăim într-o eră a tehnologiei și aproape toată lumea se gândește la conținut pentru social media, organizarea de nunți a devenit un maraton al momentelor inedite și al detaliilor care fac diferențele de la un eveniment la altul. Totuși, ceea ce nu se va demoda niciodată este…distracția.

„Te invit la dans. Momentele speciale sunt în trend anul acesta. Încercăm așa să facem din desfășurător un spectacol și așa că avem multe variante. Spre exemplu un tort de shoot-uri cu care putem să surpindem invitații și pe la 12 noaptea să apară ca o surpriză. Tortul se comandă direct așa, dar dacă există băuturi preferate, cu siguranță că se poate rezolva. E un moment foarte dinamic, n-are cum să nu placă. După acest moment, când aproape că nu mai poți să dansezi, dar ai mai vrea, ai vrea să arunci tocurile și vin în salvarea noastră alte detalii: niște dancing shoes (nr. pantofi de dans), cum îi numim. Sunt acei papuci, balerini, pe toate măsurile, pe toate culorile, astfel încât invitatele noastre să poată să danseze până la 4-5 dimineața, fără nicio grijă”, a explicat pentru EGO.ro Ivona Nenu, completând că pe lângă tortul din shot-uri, care s-ar încadra la un fel de tort al mirelui, trebuie să se pună accentul și pe tortul principal, tortul miresei.

„Torturile sunt din ce în ce mai mari, grandioase, spectaculoase”

„Pe lângă tortul de shot-uri avem și tortul-tort. Care anul acesta și el o să fie un spectacol. Torturile sunt din ce în ce mai mari, grandioase, spectaculoase, cu decoruri de flori de zahăr, cu flori de marțipan, cu flori naturale. Tortul nostru o să spună parte din povestea noastră. O să-i reprezinte de miri. Detaliile acestea fac diferența și ne ajută ca momentul nostru să fie unul memorabil. Discuțiile cu fiecare furnizor în parte există din partea mirilor în mod speparat. Pe partea de organizare de nunți, ascult cu foarte mare atenție care le sunt dorințele, care le sunt așteptările și vin în sprijinul lor cu tot felul de recomandări ca să le îndeplinesc dorințele. Atunci, pentru discuția cu candy-barul, cu tortul, se face mai întâi o degustare și apoi se observă multitudinea de variante de pe Pinterest chiar, nici nu știi la ce tort să te oprești, pentru că toate sunt și frumoase și apetisante. Așa că atunci când vine vorba de dulce nu se face rabat nici anul acesta”.

„Spectacolul de lumini capătă și el o importanță aparte”

Un alt trend atunci când vine vorba de organizare este dat de spectacolul de lumini. Celebra „perdea de luminițe” care era amplasată doar în spatele mesei mirilor a fost înlocuită de lumini care acoperă întreg localul.

„Putem decora sala în fel și chip, mai ales că anul acesta spectacolul de lumini capătă și el o importanță aparte. Vorbim fie despre un tavan plin de luminițe, perdelele acelea cu luminițele ca de Crăciun care imprimă un romantism aparte. Putem să scriem ce vrem noi la eveniment, cu litere volumetrice și ele luminoase. Am avut un cuplu care locuiește la Roma, mirii au venit și au făcut nunta în București și în loc să scrie Love, au scris Amore. Atunci a fost așa o amprentă persoană foarte frumoasă și a ieșit totul foarte bine și în fața scenei au scris ce și-au dorit ei”, a mai spus wedding plannerul.

Citește și Tendințe nunți 2023. Ideea îndrăzneață pe care o propun organizatorii, este noua tendință

Care sunt trendurile în materie de nunți pe 2023
Ivona Nenu wedding planner

„Ne rezultă undeva la 6 momente de live, a câte 45 de minute”

Cel mai important atunci când vorbim despre o nuntă este programul artistic. Pentru că în continuare se pune accentul pe distacție, aceste momente trebuie alese cu grijă, ținând cont de un desfășurător bine pus la punct cu organizatorul de evenimente.

„Programul artistic se intercalează cu felurile de servire a mâncării. Este o matematică 100% și ne rezultă undeva la 6 momente de live, a câte 45 de minute. Aceste momente de live pot fi acoperitoare pentru toate gusturile. Putem să avem o muzică de întâmpinare a invitațiilor, care poate să fie de la pian, la saxofon, la un cvartet. Ulterior poate să înceapă un moment de cover, apoi un moment de folclor autentic. Dacă invitații, să zicem că vin din străinătate, pot să aducă de acolo o amprentă personală și să vină de acolo cu momente artistice cu care vor să surprindă invitații de aici din România. Putem să avem dansuri specifice de aici de la noi și jumătate de oră din desfășurător să-l alocăm acestui moment. Avem multiple opțiuni de a umple zona de divertisment și printr-un invitat special, un artist, un cântăreț, care să placă mirilor foarte mult”, ne-a mai declarat Ivona Nenu.

Pe de altă parte, indiferent de evenimentul pe care îl organizăm, fie că vorbim de nuntă, botez, ori o petrecere aniversară, trebuie să ținem cont de buna dispoziție înainte de toate.

„Cred că regula de bază, la absolut orice motiv de petrecere găsim și la orice întrunire cu motiv de bucurie, este să facem lucrurile pe gustul nostru, cum ne-ar plăcea nouă să fie, fără să ne gândim că ceva trebuie. Nimic nu trebuie. E o regulă care de la care pornim o să se așeze totul frumos, așa că fiecare alege cum îi place să fie, cum se simte bine. Genul de furnizor pe care îl recomand nu este niciodată o poveste aceeași, ci este cumva personalizată pentru fiecare cuplu, sau în cazul botezului, fiecare familie în parte care se pregătește să creștineze bebelușul”, a mai spus weddind plannerul Ivona Nenu pentru EGO.ro.

Citește și 8 superstiții despre miri. Semn rău dacă se întâmplă asta în ziua nunții

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *