Carmen Iohannis, imagini de la festivitatea de absolvire. Cum și-a făcut apariția Prima Doamnă

Carmen Iohannis, mesaj pentru elevii care au încheiat clasa a XII-a la liceul în care ea este profesoară
Carmen Iohannis, imagini de la festivitatea de absolvire. Cum și-a făcut apariția Prima Doamnă

Carmen Iohannis a participat vineri la festivitatea de absolvire de la liceul unde este profesoară. Prima Doamnă a României este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Carmen Iohannis, imagini de la festivitatea de absolvire. Ce rochie a purtat

Carmen Iohannis a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare cu clasa ei, care tocmai a încheiat clasa a XII-a. Prima Doamnă a României a purtat o rochie de culoare verde, iar geanta și sandalele au fost asortate, fiind în nuanțe de nude. Carmen Iohannis i-a felicitat pe absolvenți și le-a transmis și un sfat.

“Gata cu un drum, pregătiți pentru altul!

Fiți învingători și optimiști ca până acum!

Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a scris Carmen Iohannis pe rețelele de socializare.

Atât Carmen Iohannis, cât și elevii săi sunt cu zâmbetul pe buze. O etapă a vieții lor s-a încheiat, iar alta este pe cale să înceapă. Sute de mesaje au apărut apoi în comentarii, oamenii felicitându-i pe elevi, dar și pe Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis

Unde ajung rochiile purtate de Carmen Iohannis la evenimentele oficiale

Andreea Tincu, creatoarea de modă care se ocupă de rochiile lui Carmen Iohannis, a dezvăluit recent că rochiile pe care Prima Doamnă le poartă la diferite evenimente importante se întorc la ea. Designerul le vinde apoi sau le împrumută pentru diferite ședințe foto.

“Aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante”, a scris designerul Andreea Tincu.

Cel mai recent eveniment la care Carmen Iohannis a participat a fost la întâlnirea cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Mulți oameni s-au întrebat cât costă rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o. Designerul Andreea Tincu a dezvăluit că prețul de vânzare al acesteia este de 2450 de lei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
6.3 142 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Bai mai terminati cu expresia asta imbecila ” prina doamna ” nu exista asa ceva in romania , doar in US gasim institutia primei doamne si care un rol bine definit are preocupari in acest sens .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *