Carmen Iohannis, surprinsă într-o ipostază inedită. Ce pasiune nebănuită are soția lui Iohannis, românii nu au mai văzut-o așa

Prima Doamnă a mers la un curs alături de elevii săi
Carmen Iohannis, surprinsă într-o ipostază inedită. Ce pasiune nebănuită are soția lui Iohannis, românii nu au mai văzut-o așa

Carmen Iohannis își duce pasiunea mai departe! În timp ce soțul ei, Kalus Iohannis, preferă sporturi precum schi, golf sau tenis, ea s-a îndreptat către cu totul alt domeniu. Prima Doamnă a României a mers deja la mai multe cursuri.

Carmen Iohannis, un nou hobby. „Ne bucurăm de prezența Primei Doamne „

Potrivit informațiilor apărute în presă de-a lungul timpului, Carmen Iohannis a avut drept pasiune în tinerețe arta. Astfel că acum nu este de mirare faptul că a mers la un curs de pictură. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu ea în timpul cursului.

“Ne bucurăm de prezența Primei Doamne Carmen Iohannis care, împreună cu elevii clasei a IX-a de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu, a ales să participe la atelier de “art and fun” pictându-l pe “Little Prince””, este mesajul scris pe rețelele de socializare de către cei care au organizat cursul de pictură.

Carmen Iohannis apare purtând o ținută lejeră, cu un tricou roșu. S-a pozat cu zâmbetul pe buze, mândră de ceea ce a pictat la curs.

Nu este prima dată când participă la un curs de pictură. În anul 2019 Carmen Iohannis s-a filmat în ipostaze asemănătoare, semn că atunci când timpul îi permite se ocupă și de pasiunile sale.

Carmen Iohannis este pasionată de pictură
Carmen Iohannis este pasionată de pictură

Citește și – Ce salariu are Carmen Iohannis. Suma pe care soția președintelui României o încasează lunar din profesia sa

Prima Doamnă are 62 de ani. S-a căsătorit cu Klaus Iohannis în 1989

Carmen Iohannis a fost întotdeauna o prezență discretă și elegantă în spațiul public. A intrat în atenția presei în anul 2014, în momentul în care soțul ei, Klaus Iohannis, a câștigat primul mandat de președinte al României. Nu a renunțat la locul ei de muncă din Sibiu, unde este profesoară de limba engleză, ci se împarte între București și Sibiu, așa cum este nevoie.

Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de 33 de ani. S-au cunoscut în timpul facultății și au devenit soț și soție în anul 1989.

„Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant. Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, a scris Klaus Iohannis în cartea sa pe care a publicat-o în anul 2014.

Nu au copii împreună, iar președintele a dezvăluit că: “nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”.

Citește și – Cele două pasiuni secrete ale lui Carmen Iohannis. Detaliile pe care nimeni nu le știa despre prima-doamnă a României

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
7.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *