„Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Alina Ceușan a răspuns clar, mulți au fost surprinși să afle asta

Alina Ceușan: „Banii sunt adunați din toate zonele”

Scris de: Daoud Andra

21 Mar. 2023

„Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Alina Ceușan a răspuns clar, mulți au fost surprinși să afle asta

Alina Ceușan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi. Și-a început cariera în mediul online atunci când era în facultate, iar ulterior a creat și un business cu haine. În prezent, creatoarea de conținut câștigă bani atât din afacerea cu haine, cât și din online și a dezvăluit ce sume încasează lunar.

Alina Ceușan, despre sumele pe care le câștigă lunar

Alina Ceușan a reușit, până la vârsta de 30 de ani, să își construiască un brand puternic în mediul online. Este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de la noi și are o comunitate impresionantă de fani. Aproape un milion de oameni o urmăresc pe Instagram, iar cifrele sunt remarcabile și pe celelalte platforme de socializare.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat viaţa Alinei Ceuşan de când a venit pe lume fiul ei: „Sunt una dintre acele mame care nu și-au dorit să stea doar acasă”

În urmă cu câțiva ani, influencera și-a transformat pasiunea pentru haine în business și a lansat o linie de îmbrăcăminte. Alina Ceușan duce în prezent o viață la care multe tinere visează și mulți sunt curioși câți bani câștigă din activitățile din mediul online și din afacerea cu haine.

Influencera a fost invitată recent în podcastul lui Jorge, unde a fost intrebată și despre bani. Jorge a vrut să știe dacă Alina câștigă mai mult de 20.000 de euro pe lună, iar răspunsul a venit prompt:

„Da! Sunt adunați (n.r. banii) din toate zonele, sunt luni și luni. Sunt luni în care sunt peste această sumă, sunt luni în care sunt sub această sumă. Dar e vorba de acest venit care este făcut și din contractele din online, cât și din alte colaborări, și din partea de branduri pe care o avem. În zona de online se câștigă foarte, foarte bine”.

Citește și: Câți bani câștigă Alina Ceușan din afacerile sale. „Business-ul merge bine, suntem în creștere”

Alina Ceușan
Alina are aproape 1 milion de fani pe Instagram

Câți bani a câștigat anul trecut

Influencera originară din Cluj-Napoca deține mai multe firme care îi aduc venituri constant. Numai anul trecut, Alina Ceușan a încasat, prin firmele sale, aproape 400.000 de euro. În ciuda crizei provocate de pandemie, creatoarea de conținut spunea, în urmă cu câteva luni, că business-ul îi merge din ce în ce mai bine și că afacerea ei este într-o continuă dezvoltare.

Citește și: Alina Ceușan plănuiește să-și mărească familia: “Ne mai dorim încă un copil”. Ce spune despre participarea la un nou reality show VIDEO EXCLUSIV

„Business-ul merge bine, suntem în creștere, ceea ce mă bucură. Suntem acolo zi de zi. Muncim și nicio zi nu este ușoară, însă finalul de an vine cu foarte multe satisfacții. Eu mă ocup de direcția artistică.”, a spus Alina Ceușan, la finalul anului trecut, pentru Fanatik.

„Cred că cel mai important lucru de ținut minte atunci când cineva își dorește să înceapă o afacere în zona de fashion este faptul că, în primul rând, este nevoie de un capital mult mai mare decât lumea își închipuie. Apoi este vorba de foarte multă perseverență și câțiva ani de muncă intensă pentru a pune un brand pe piață. Aceștia trebuie să acționeze în primul rând, just do it.”, a adăugat ea, potrivit aceleiași surse.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fotografiile care o ajută pe Lora să nu se abată de la planurile ei
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *