Cât a mers darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Nu s-a coborât sub această sumă

Câți bani au găsit Laurențiu Reghecampf și Corina în plicuri
Cât a mers darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Nu s-a coborât sub această sumă

A fost petrecere de zile mari pentru Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Totul a avut loc într-un restaurant de lux din nordul Bucureștiului, acolo unde au fost invitați apropiații celor doi. Probabil mulți oameni se întreabă cât a mers darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc?

Surpriză în plicuri. Cât a mers darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf?

După creștinare, familia și prietenii lui Laurențiu Reghecampf și ai Corinei Caciuc au mers să sărbătorească. Atmosfera a fost întreținută de mai mulți artiști cunoscuți, iar invitații s-au distrat până dimineață. Înainte să plece însă, au pus bani în plic, cadou pentru micuțul proaspăt botezat. Potrivit cancan.ro, fiecare invitat ar fi lăsat cel puțin suma de 500 de euro.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, în centrul atenției

Corina Caciuc a optat pentru două ținute speciale la biserică și apoi la restaurant. Cu ajutorul ținutelor tânăra a arătat că a revenit la silueta inițială, după doar patru luni de când a născut. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de către Laurențiu Reghecampf, mândru de acest eveniment și de familia sa.

La biserică, iubita lui Laurențiu Reghecampf a purtat un costum format din vestă, sacou și pantaloni, toate de aceeași culoare. Părul a fost strâns într-un coc simplu la spate. A optat pentru o pereche de cercei nu foarte mari și o brățară discretă.

Laurențiu Reghecampf a reușit să iasă în evidență cu un accesoriu extrem de scump. Este vorba de un ceas din platină, în ediție limitată, fiind doar 100 de exemplare în întreaga lume. Prețul lui este de 100 000 de euro.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au apărut la restaurant într-un autoturism care costă nu mai puțin de 250 000 de euro.

Liam s-a născut pe 19 mai 2020. Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a devenit mamă pentru prima oară pe data de 19 mai 2022. Atunci l-a adus pe lume pe Liam, cel de-al treilea fiu al cunoscutului antrenor. Imediat după ce s-a asigurat că este totul bine, Reghe a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Astăzi dimineață s-a născut Liam frățiorul vostru! Vă iubește tata❤️🙏”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul unei imagini cu ceilalți doi fii ai lui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.8 106 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *