Cât de bogat este Fuego, de fapt. Câte case și mașini deține artistul: “Eu lunar am niște rate de plătit” VIDEO EXCLUSIV

"Toată viața am muncit, de la 13 ani am plecat de acasă"
Cât de bogat este Fuego, de fapt. Câte case și mașini deține artistul: “Eu lunar am niște rate de plătit” VIDEO EXCLUSIV

Este un artist renumit, iubit de o mulțime de oameni, care are concerte și este invitat la evenimente tot timpul Oamenii se întreabă: cât de bogat este Fuego? Celebrul cântăreț a dezvăluit la Ego Life în ce își investește banii, dar și câte case și mașini are.

Cât de bogat este Fuego? „Toată viața am muncit, de la 13 ani am plecat de acasă”

Paul Surugiu, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit la Ego Life că întreaga sa viață a muncit. Tot ce are acum a fost obținut prin muncă cinstită și nu se laudă cu o avere uriașă. Artistul mărturisește că lunar plătește rate la bănci pentru mașinile pe care le are. Lucrurile în care investește cel mai mult sunt ținutele sale, dar și anumite opere de artă.

Cât despre case și mașini, Paul Surugiu a dezvăluit în discuția cu Dana Săvuică, la Ego Life, că deține câte două. Are două mașini pentru care plătește rate lună de lună. Tot timpul a deținut două mașini deoarece, în cazul în care una se strică, să aibă alta cu care să meargă la evenimente. De asemenea, are două case: cea de la Turda, în care locuiește mama sa, și pe cea în care locuiește el în prezent. Cât despre alte investiții, Fuego a declarat că nu s-a gândit să facă. Pentru el este suficient ceea ce are în prezent.

„Îmi doresc ca Moșul meu să îmi aducă mai multă sănătate, sunt un om sănătos, dar dacă e ceva ce m-a acaparat în anul acesta, a fost stresul. Eu sunt un om care muncește 24h din 24h si zic că nu mai pot, dar publicul îmi dă acea energie de care eu am nevoie și pozitivitatea de care am nevoie. Îmi doresc să rămân un om integru, să-mi dea Dumnezeu sănătate. (…)

Am un tras frumos pentru că am muncit. Nu am făcut bănuții ori mica mea avere, dacă ne uitam ce averi au unii, eu am o mică avere… A mea e făcută cu sânge pe muncă cinstită. Toată viața am muncit, de la 13 ani am plecat de acasă. Primii bănuți i-am făcut tot așa, cântând pe la Turda. Am muncit si mai e un lucru – să știi să-ți păstrezi ce ai și să nu irosești pe drum, în timp, ceea ce ai. Sunt econom și am învățat de la oamenii lângă care am stat. (…)

Pe haine de scenă cheltuiesc banii, pe pantofi cheltuiesc banii, pe opere de artă pentru că eu sunt colecționar. (…) Fiind un om decent când vine vorba de achiziții, încercând să-ți plătești toate dările la stat. Eu am 2 mașini, toata viața am avut două mașini. Profesia mea se face pe drumuri. În permanență se poate strica o mașină și rămâi pe drumuri. Eu de 30 ani am 2 mașini si leasing-uri plătesc rate cate 5-6 ani pentru ambele mașini pe societatea mea. Eu lunar am niște rate de plătit. Si atunci de cate ori s-a stricat prima mașină si am rămas in pană, ce mă făceam dacă nu aveam a doua mașină? O lună de zile cu ea în service. (…) Am două (n.r. case), de la Turda, unde stă mama, și casa unde stau eu acum”, a mărturisit Paul Surugiu.

Peste ani, artistul se gândește să deschidă un muzeu cu toate costumele pe care le are. Astfel ar vrea să îi ajute pe tinerii talentați.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.1 76 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *