Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu Loredana Groza, după sărutul pasional. Ce legătură au ei de fapt

"Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu"
Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu Loredana Groza, după sărutul pasional. Ce legătură au ei de fapt

Cătălin Botezatu a dat o petrecere de zile mari în weekend, de ziua lui. Celebrul creator de mod a împlinit 56 de ani. Responsabilă cu muzica și cu atmosfera a fost nimeni alta decât Loredana Groza. În timp ce artista se afla pe scenă a avut loc un moment neașteptat: Loredana Groza și Cătălin Botezatu s-au sărutat cu patos.

Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu Loredana Groza, după sărutul pasional

Cătălin Botezatu a mărturisit că a ales-o pe Loredana Groza să cânte la petrecerea lui deoarece sunt foarte apropiați și se cunosc de foarte mulți ani. Creatorul de modă mărturisește că între el și Loredana Groza există mai mult decât prieteni, având o relație respect, de amiciție foarte longevivă.

„Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora.”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu adevărul despre relația cu Loredana Groza
Cătălin Botezatu adevărul despre relația cu Loredana Groza

Ce cadouri a primit Cătălin Botezatu: „Eu nu fac petrecerea pentru cadouri, ci pentru oameni”

Cătălin Botezatu a primit zeci de cadouri de ziua lui. Le-a desfăcut pe toate și povestește ce a primit de la prieteni. Designerul a primit ceasuri, pixuri, brichete, băuturi. În schimb și-a făcut singur un cadou spectaculos: o mașină.  Chiar și așa, Cătălin Botezatu declară că nu a organizat petrecerea pentru cadouri, ci pentru oameni, pentru a-i avea alături de prietenii lui.

„Mi-am desfăcut cadourile, dar nu am făcut petrecerea pentru ele. Sunt de la cadouri extrem de scumpe, respectiv ceasuri, brichete, pixuri, băuturi, chiar și o mașină mi-am făcut eu singur cadou. Eu nu fac petrecerea pentru cadouri, ci pentru oameni. Oricum, e foarte greu să îmi faci un cadou, pentru că toți știu că am tot ce îmi trebuie și atunci e greu. Am primit tot felul de parfumuri care mai de care mai scumpe și mai exclusiviste, de la diverse branduri mari. Am mai primit cărți despre artă, pentru că cei care mă cunosc știu că îmi place să studiez artă, pictură, design. Am mai primit multe bijuterii iar și o agendă foarte tare.”, a povestit Cătălin Botezatu.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
6.9 54 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.