Cătălin Măruță împlinește 45 de ani. Imagini de colecție alături de familie. Ce mesaj impresionant i-a transmis Andra

Ce i-a spus Eva lui Cătălin Măruță de ziua lui

Cătălin Măruță este sărbătoritul zilei! Cunoscutul prezentator TV împlinește vârsta de 45 de ani, iar pe rețelele de socializare curg mesaje cu felicitări pentru el. Ce i-au transmis Andra, dar și Eva, fiica lor.

Imagini de colecție. Cătălin Măruță împlinește 45 de ani

Cunoscutul prezentator de la Pro TV și-a început ziua cum nu se putea mai bine. A primit un tort din partea familiei și s-au fotografiat cu toții, împreună. Cu zâmbetul pe buze, Cătălin Măruță începe un nou an din viață într-o perioadă de repaus, din cauza operației pe care a suferit-o recent la picior.

“45! Este un moment în care mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit și la ceea ce îmi propun să fac. Cu cât trece timpul, cu atât simt că înțeleg ce contează cu adevărat în viață. Familia,  oameni minunați din jurul meu, sănătatea. Vă mulțumesc pentru urări și vă îmbrățișez pe toți!”, a scris Cătălin Măruță pe pagina sa.

Andra, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță: „Sunt recunoscătoare că ne-am găsit”

Andra a publicat câteva fotografii pe pagina sa alături de care a scris un mesaj emoționant pentru soțul ei. Îi dorește să fie sănătos pentru ca peste ani să se bucure împreună de copii, de nepoți și strănepoți.

“La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi! ❤️ Cătălin Măruță” , a scris Andra în dreptul fotografiilor cu familia, de ziua soțului ei.

Eva, urare neașteptată pentru tatăl ei! “Ești bătrân, fără supărare”

Eva i-a amuzat din nou pe internauți cu urarea sa pentru tatăl ei. În timp ce Cătălin Măruță a postat pe Instastory ce cadou a primit, micuța a ținut să îi spună că este bătrân, dar a încheiat apoi prin a-i spune că îl iubește foarte mult și că este cel mai bun tată din lume.

„Astăzi e ziua lui, în care împlinește 45 de ani. Ești bătrân, fără supărare. Tati, te iubesc, ești cel mai bun tată din lume și sper să te faci bine cu recuperarea”, i-a spus Eva lui Cătălin Măruță.

În prezent, până la finalul lunii ianuarie, Cătălin Măruță este acasă. Prezentatorul TV este în perioada de recuperare de după operația pe care a suferit-o la picior. A anunțat însă că de la finalul lunii va reveni pe micul ecran, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *