Câți copii are Cristian Tudor Popescu. Niciunul dintre ei nu a ales meseria de jurnalist, cu ce se ocupă de fapt

Unul dintre copiii lui Cristian Tudor Popescu a picat examenul de bacalaureat de două ori.

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști din România. Însă în ciuda notorietății de care se bucură, gazetarul a preferat să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Puțină lume știe, spre exemplu, că jurnalistul are doi băieți sau faptul că a divorțat de 4 ori.

Câți copii are Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu este una dintre cele mai puternice voci din mass-media românească. Cunosct în special pentru intrasigența de care dă dovadă și mesajele acide pe care le transmite în public vizavi de probleme societății noastre, gazetarul a păstrat mereu discreția în privința vieții personale.

Citește și: Motivul pentru care Cristian Tudor Popescu a fost reclamat la CNCD. Ce acuzații i se aduc, mesajul tranșant al jurnalistului

CTP are doi băieți din prima căsnicie, pe Tudor și pe Cristian. Ambii s-au orientat către cariere diferite față de cea a tatălui lor. Fiul cel mare, Tudor Popescu, în vârstă de 33 de ani activează în domeniul cultural, mai exact în cinematografie, fiind actor și tehnician de sunet și imagine.

Are o firmă de producție audio-video, care are mare succes în industria filmului. Tudor a fost implicat în mai multe producții românești, precum filmul ”Taximetriști”, lansat anul acesta. De asemenea, fiul cel mare al gazetarului și-a adus contribuția, din postura de editor de sunet, și la pelicula ”Tenis”, cu Andi Vasluianu în rol principal. Totodată, Tudor Popescu a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”.

Însă nu doar lumea filmului îl pasionează pe tânăr. El activează și în domeniul muzical, fiind toboșar în trupele „The Pixels” și „Penny Chillin”, cu care are concerte în toată țara.

Tudor, fiul cel mare al jurnalistului Cristian Tudor Popescu
Tudor, fiul cel mare al jurnalistului Cristian Tudor Popescu

Fiul cel mic al lui Cristian Tudor Popescu a luat BAC-ul după trei ani de chinuri

Cristian Matei Popescu, fiul cel mic al jurnalistului, este mai puțin cunoscut decât fratele său mai mare. În vara lui 2012, el nu a putut susține examenul maturității din cauza unor corigențe, iar în sesiunea de toamnă a picat BAC-ul, după ce a obținut 3,1 la matematică, materie la care tatăl său a excelat.

Citește și: CTP a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis. Ce moment l-a uimit pe jurnalist: “Exact așa mi-a spus”

A reușit, totuși, să promoveze examenul de bacalaureat doi ani mai târziu, spre bucuria jurnalistului.

“Al doilea a fost când fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematică, la Bacalaureat, după trei ani de chinuri. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.

Trei ani de zile până când și-a luat Bacul, până când s-a hotărât. Și am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare.

A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective și și-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit CTP, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

Cine este iubita lui CTP

Cristian Tudor Popescu a avut patru căsnicii și tot atâtea divorțuri. În prezent, se pare că jurnalistul ar avea o relație cu o femeie mai tânără decât el cu 20 de ani. Cei doi au fost văzuți foarte rar împreună. Una dintre puținele dăți când au fost surprinși împreună a fost în urmă cu câțiva ani, la un SPA din zona Romexpo, unde și-au petrecut toată ziua.

Se pare că și în prezent cei doi ar forma un cuplu, potrivit presei mondene. Conform unor surse, iubita lui Cristian Tudor Popescu nu are nicio legătură cu viaţa politică sau mondenă, chiar dacă jurnlaistul apare des în lumina reflectoarelor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *