Câți copii are Tristan Tate. Adevărul nebănuit despre moștenitorii săi

Frații Tate sunt în arest preventiv de o lună și jumătate

Frații Andrew și Tristan Tate au fost arestați la sfârșitul lunii decembrie într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de persoane și viol. În tot acest timp, cei doi frați milioanari au făcut mai multe solicitări instanței de a fi eliberați, însă până acum toate cererile le-au fost respinse.

Avocata fraților Tate, Tina Glandian, a spus în fața judecătorilor că unul dintre clienții săi, Tristan, are un bebeluș de trei săptămâni pe care nu a apucat să îl vadă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a solicitat eliberarea sa. Dar iată câți copii are,d e fapt, Tristan Tate.

Câți copii are Tristan Tate, de fapt

În ultimele zile, în presă au apărut informații potrivi cărora Trsitan Tate ar avea un copil cu o cunoscută actriță de filme pentru adulți, pe nume Abigail Tyson. Starletă în industria XXX, Tyson a adunat o avere fabuloasă de peste 4 milioane de dolari doar din această activitate.

Totodată, tânăra de 31 de ani câștigă bani frumoși și din vânzarea nudurilor pe platforma pentru adulți OnlyFans. Tristan Tate a ezistat să se afișeze cu ea, chiar dacă au împreună un copil.

Tristan Tate și Abigail Tyson
Tristan Tate și Abigail Tyson

De asemenea, Tristan mai are un copil și cu Cristina Pazurati, o tânără focoasă din București. Românca i-a dăruit o fetiță milionarului. Cei doi obișnuiau să meragă în vacanțe împreună. Ultima dată când au călătorit ca un cuplu a fost în luna decembrie, înainte ca cei doi frați să fie arestați.

Citește și: „De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, de fapt. Fosta asistentă tv nu s-a sfiit să recunoască asta

Cristina Pazurati a fost scandalizată la auzul veștii că iubitul ei mai are un copil și a mărturisit că unicul lui copil este fetița pe care o au înpreună.

„Prima dată aud chestia asta! Eu nu cred că are copil cu ea, pentru că el are copil cu mine, PUNCT! Este primul lui copil și unicul!”, a declarat Cristina Pazurati, potrivit Cancan.

Cristina Pazurati
Cristina Pazurati

Într-una dintre declarațiile sale recente, avocata fraților Tate, Tina Glandian, a precizat că pe Tristan îl așteaptă acasă un bebeluș de trei săptămâni, pe care nu a apucat încă să îl cunoască. Ea a prezentat această informație și în fața judecătorilor, care însă nu s-au lăsat convinși de argumentul emoțional al avocatei, respingându-le celor doi frați cererea de eliberare.

„Tristan are un bebeluș de trei săptămâni pe care n-a avut oportunitatea să-l întâlnească încă pentru că fraţii sunt arestaţi dinainte ca acesta să fie născut”, a mai spus Tina Glandian.

Citește și: „Otilia Bilionera, adevărul nebănuit despre relația cu Tristan Tate. Ce s-a întâmplat de fapt între ei. “Peste o lună m-am logodit”

Andrew Tate ar avea și el un copil

Se pare că și fratele lui Trsitan, Andrew, ar avea un copil. Bodyguardul celor doi milionari a precizat pentru Antena 3 că văzut-o personal pe fetița acestuia.

„Eu personal cred că am văzut 1 sau 2 copii. O singură dată cred că am fost eu personal cu Tate de i-am văzut o fată și cu Andrew, la fel, încă o fată”, a mai spus fostul bodyguard.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
5.7 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *