Ce a descoperit Oana Zăvoranu despre soțul ei. Scandal uriaș, după ce vedeta a aflat ce făcea Alex Ashraf

Cei doi au mai avut probleme în relație, în trecut

Scris de: Daoud Andra

29 Jan. 2023

Zvonurile potrivit cărora mariajul Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf se clatină i-au luat prin surprindere pe mulți dintre fanii vedetei. Chiar dacă s-au afișat în ipostaze tandre, la scurt timp după ce bărbatul a fost surprins în compania altei femei, se pare că problemele dintre ei ar fi mai vechi. Ce a descoperit Oana Zăvoranu despre soțul ei în urmă cu ceva timp.

Alex Ashraf nu ar fi la prima abatere. Ce a descoperit Oana Zăvoranu despre soțul ei

Relația dintre Oana Zăvoranu și soțul ei trece printr-un moment de criză. În urmă cu câteva zile, presa mondenă a publicat imagini cu bărbatul în compania altei femei. Mai mult, Alex Ashraf ar fi petrecut noaptea alături de ea și s-au fi întors dimineața la soția lui. Deși Oana părea că a trecut peste escapada soțului ei și s-au afișat în ipostaze tandre la scurt timp după presupusa aventură, problemele dintre ei ar fi mai vechi.

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pentru Alex Ashraf. Ce i-a transmis public, după ce a fost surprins cu o altă femeie

Potrivit Cancan.ro, bărbatul nu ar fi la prima abatere, iar Oana a mai aflat și în trecut de infidelitățile lui. Conform sursei menționate, Alex Ashraf a avut o legătură extraconjugală cu o femeie cu care a și plecat în vacanță. Cei doi ar fi petrecut câteva zile relaxante în Dubai, în timp ce Oana știa că soțul ei se află la Cluj. Cineva care l-a văzut în avion alături de femeia cu care a fost în vacanță i-a fotografiat și i-a trimis actriței pozele.

Așa ar fi aflat Oana Zăvoranu că soțul ei i-a fost infidel. Chiar dacă s-a pus problema divorțului la momentul respectiv, cei doi au decis să mai dea o șansă relației. Acum se pare însă că bărbatul ar fi călcat din nou strâmb.

Ce a descoperit Oana Zăvoranu despre soțul ei
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți din 2016

Oana și Alex Ashraf și-au oficializat relația în anul 2016. Nași de cununie le-au fost Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, iar ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat doar familia și prietenii apropiați. Actrița a fost o mireasă nonconformistă și a ales să poarte o rochie colorată în ziua nunții. Oana a îmbrăcat o ținută cu imprimeu floral și a strălucit la brațul partenerului ei.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit? Femeia misterioasă cu care soțul vedetei și-a petrecut noaptea

Alex Ashraf este cu 14 ani mai mic decât actrița. Cei doi se ocupă împreună de afacerile pe care le au, printre care și clinica vedetei, unde soțul ei deține o parte din acțiuni. Înainte de a se căsători cu afaceristul, Oana Zăvoranu a fost căsătorită cu Pepe. Mariajul celor doi a durat din 2006 până în anul 2011.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.2 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *