Ce a făcut Andreea Esca ca să îl cucerească pe soțul ei. Detaliul picant din viața amoroasă a vedetei

Andreea Esca a făcut tot ce a putut pentru a-l cuceri pe Alexandre Eram

Scris de: Daoud Andra

28 Nov. 2022

Andreea Esca este căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Alexandre Eram. Cei doi formează un cuplu discret și au împreună doi copii, însă puțini știu cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Prezentatoarea de la Pro TV a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l cuceri pe cel care avea să îi devină soț.

Cum l-a cucerit Andreea Esca pe soțul ei

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți din anul 2000. Nu mulți știu însă cum a început povestea lor de dragoste. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV s-a îndrăgostit de cel care avea să îi devină soț și a încercat să afle cine era. Nu a contat că acesta era într-o relație la vremea respectivă și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l cuceri.

Au trecut 22 de ani de când s-au căsătorit, iar în urmă cu ceva timp, vedeta a dat cărțile pe față și a povestit cum și-a cunoscut soțul. Într-un interviu acordat în trecut, Vedeta de la Pro TV a mărturisit cine le-a făcut cunoștință ei și omului de afaceri și cum s-a străduit să îi atragă atenția.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: ‘Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru’. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii.

Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a povestit prezentatoarea TV în trecut, pentru revista Tango.

Ce a facut Andreea Esca ca sa il cucereasca pe sotul ei
Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000

Nu s-a dat bătută

Andreea Esca a povestit că a mers în vizită la fabrica unde lucra Alexandre Eram, însă el nu s-a arătat interesat de ea. Chiar dacă ea a insistat, bărbatul nu a căutat-o după ce s-au cunoscut. Ulterior a aflat că era într-o relație și că urma să plece în vacanță.

„Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: ‘Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea’… Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. ‘O să vin’, a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat. Dar în ziua aia nu a venit!

Atunci am zis: ‘Gata!’ Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună.”, a mai povestit Andreea Esca.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
8.1 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.