Ce a postat Mihai Bendeac, după ce a plecat de la iUmor. Fanii nu se așteptau la asta

Mihai Bendeac a luat prin surprindere pe toată lumea
Ce a postat Mihai Bendeac, după ce a plecat de la iUmor. Fanii nu se așteptau la asta

Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul iUmor și a fost deja înlocuit pe scaunul de lângă Delia și Cheloo. La câteva săptămâni după ce a plecat din emisiune, actorul a postat ceva neașteptat pe rețelele de socializare.

Ce a postat Mihai Bendeac, după ce a plecat de la iUmor

Mihai Bendeac are în continuare un program încărcat, având spectacole de teatru în țară. Miercuri, după ce a avut un spectacol în Constanța, actorul a publicat ceva neașteptat pe contul său de Instagram. Mihai Bendeac a distribuit o parte din cea mai recentă ediție a emisiunii iUmor, pasajul în care este prezentat cel care i-a luat locul, Costel Bojoc.

Cel care vorbește este Cheloo. Acesta mărturisește că au fost cu toții de acord ca el să li se alături la masa juriului. În același timp Costel este jurat și la o altă emisiune de la Antena 1, la Stand-up Revolution.

Costel, noul jurat iUmor
Costel, noul jurat iUmor

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia și Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este și despre asta, pentru că… iUmor și n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare și am învățat multe! E o experiență grozavă!”, a declarat Costel după ce s-a aflat că va fi în juriul iUmor.

Între timp pe pagina lui Mihai Bendeac au apărut mai multe comentarii în care oamenii îl întreabă ce s-a întâmplat. Până în acest moment actorul nu a vorbit despre plecarea de la iUmor și motivul care a dus la această întâmplare.

Câți bani câștiga Mihai Bendeac la iUmor?

Potrivit informațiilor apărute în presă, Mihai Bendeac ar fi avut un salariu de 7000 de euro. Cu 3000 de euro mai mult ar încasa Cheloo, adică o sumă de 10 000 de euro pe lună. Cât despre salariul Deliei, nu se știe exact suma. Ar fi vorba de 6000-8000 de euro.

Mihai Bendeac a mai avut un scandal cu Antena 1 în trecut

În trecut, Mihai Bendeac a mai trecut printr-o situație asemănătoare cu Antena 1. În anul 2014, când Mihai Bendeac era prezentatorul show-ului iComedy, și-a dorit să îl invite în platou pe Radu Banciu, însă conducerea nu a acceptat. Actorul a decis să plece și a fost dat în judecată de către Antena 1. I cerut daune în valoare de peste 1 milion de euro. Procesul a fost câștigat de postul de televiziune Antena 1, dar cuantumul despăgubirilor a fost stabilit de instanță la 3.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
5.8 56 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *