Ce cadouri să nu faci de Crăciun. Aduc ghinion

Evită să cumperi aceste lucruri pentru prietenii tăi
Ce cadouri să nu faci de Crăciun. Aduc ghinion

Ce cadouri să nu faci de Crăciun. Alegerea unui cadou este întotdeauna o sarcină dificilă, deoarece adesea ne punem prea multe întrebări cu privire la modul în care cealaltă persoană va folosi obiectul. Cu toate acestea, conform Feng Shui există anumite cadouri care atrag ghinionul, așa că îți spunem ce să nu oferi în acest sezon.

Ce cadouri să nu faci de Crăciun pentru că atrag ghinionul

Ceasuri

Conform acestui sistem filozofic, oferirea unui ceas în dar este un semn de răceală și de distanțare între cel care îl oferă și cel care îl primește. Sugerează un rămas bun și este legat chiar de percepția timpului limitat.

Obiecte ascuțite

Indiferent de situație sau de caz, Feng Shui subliniază că cel mai rău lucru pe care îl poți oferi drept cadou este orice obiect ascuțit. Deoarece, pe lângă faptul că atrage ghinionul, acesta va tăia legătura dintre cel care îl oferă și cealaltă persoană.

Ornamente cu schelete de animale

Evită sub orice formă să le oferi cadou. Aceste ornamente nu numai că sunt un magnet pentru vibrații negative, dar vor provoca și stagnarea energiei.

Cactus

Feng Shui este foarte clar în a menționa că spinii reprezintă un semn rău. Mai ales dacă te gândești să dăruiești un cactus partenerului tău sau celor dragi.

Așadar, dacă exclude de pe lista de cumpărături aceste lucruri dacă voiai să le cumperi pentru a le oferi cadou de Crăciun.

Feng Shui: Unde să pui bradul de Crăciun pentru a atrage norocul și abundența în 2023?

Dacă vrei să atragi bani în 2023, bradul de Crăciun ar trebui să fie amplasat în colțul din stânga sus al casei. Nu uita să realizezi acest plan cu ușa din față poziționată în partea de sud. Această zonă va aduce noroc și abundență în casă, conform Feng Shui. Însă, dacă această zonă nu îți convine, poți alege să amplasezi bradul de Crăciun într-o zonă în care există multă armonie.

Pentru Feng Shui, armonia este cea care aduce norocul în casă. Așadar, se recomandă, de asemenea, amplasarea plantelor și a copacilor în zonele în care abundă armonia. Fie că este vorba de sufragerie sau de bucătărie, deoarece acestea sunt, de obicei, zonele în care familia petrece momente plăcute.

Așadar, dacă vrei să atragi norocul și abundența în 2023, pune bradul de Crăciun în colțul cu bani. Sau îl mai poți pune în zonele în care tu și familia ta petreceți momente extraordinare. Acest lucru va face ca norocul să fie mereu în favoarea ta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.3 479 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *