Ce i-a făcut soacra Adelei Popescu, după ce Radu Vâlcan a plecat de acasă. Vedeta Pro TV a făcut totul public

Mama lui Radu Vâlcan a luat atitudine după plecarea acestuia

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2022

Radu Vâlcan a plecat, în urmă cu câteva zile, la filmări în Thailanda. Prezentatorul TV va petrece o lună de zile departe de casă, iar Adela Popescu a rămas să aibă grijă de cei trei copii ai lor. La scurt timp după plecarea soțului ei, vedeta a publicat pe internet o imagine inedită. Ce a făcut soacra Adelei Popescu pentru ea și pentru copii.

Ce a făcut soacra Adelei Popescu, după plecarea lui Radu Vâlcan

Adela Popescu va petrece câteva săptămâni doar cu copiii, după ce Radu Vâlcan a plecat în Thailanda. Cât timp acesta se află la filmările unui nou sezon din „Insula iubirii”, Adela se descurcă așa cum poate acasă, cu cei trei copii. Chiar dacă are o bonă filipineză care o ajută, vedeta are parte de sprijin și din partea mamei sale și a soacrei.

La scurt timp după ce Radu a plecat la filmări, Adela Popescu le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram ce au făcut mama și soacra pentru ea, dar și pentru nepoți. Actrița iubește mâncarea tradițională românescă, iar mama ei și a lui Radu Vâlcan au avut grijă ca Adela și copiii să se bucure de preparate care mai de care mai delicioase, cât timp prezentatorul nu este acasă.

Adela dezvăluia în trecut că nu se pricepe la gătit și că soțul ei este responsabil cu acest lucru în casă. Cât timp el va fi plecat, cele două mame se vor ocupa ca Adelei și copiilor să nu le lipsească mâncărurile gătite. Doamna Doina, mama Adelei, s-a ocupat să le gătească sarmale, salată de vinete și macaroane cu brânză, în timp ce doamna Emi, mama lui Radu, a pregătit supă de pui, plăcintă cu dovleac și pui Shanghai pentru nora și nepoții ei.

Ce i-a facut soacra Adelei Popescu dupa ce Radu Valcan a plecat de acasa
Imaginea postată de Adela Popescu pe Instagram Stories

Mesajul Adelei Popescu, la scurt timp după plecarea soțului ei

Adela și Radu au mai stat despărțiți în trecut, din cauza proiectelor profesionale în care era implicat unul dintre ei. Cei doi au recunoscut de fiecare dată că nu le-a fost ușor să stea atât de mult timp separați, însă de data aceasta este diferit. La scurt timp după plecarea prezentatorului, actrița le-a mărturisit celor care o urmăresc pe Instagram că preferă să se concentreze pe lucruri concrete, în loc să își plângă de milă.

Adela și Radu au trei copii, de vârste diferite, și fiecare are programul lui. Adela Popescu are agenda extrem de încărcată, de când a rămas singură cu copiii, iar cei mici o țin în priză toată ziua, astfel că timpul va trece mai repede până la întoarcerea soțului ei.

„Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda. Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. Dacă până acum lăcrimam nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta, m-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact, programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc.

Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicăreli.”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii făcute de soțul ei înainte de plecare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *