Ce i s-a interzis lui Meghan Markle chiar în ziua care a murit Regina. Gestul l-a înfuriat pe Prințul Harry

Detalii incredibile au ieșit la iveală
Ce i s-a interzis lui Meghan Markle chiar în ziua care a murit Regina. Gestul l-a înfuriat pe Prințul Harry

Ce i s-a interzis lui Meghan Markle chiar în ziua care a murit Regina. Prințul Harry a fost atât de furios încât a refuzat să participe la cina organizată de tatăl lui, regele Charles al III-lea la Balmoral alături de fratele lui, William.

Ce i s-a interzis lui Meghan Markle chiar în ziua care a murit regina

Lui Meghan Markle i s-a interzis să se alăture familiei regale în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit. Prințul Harry a insistat ca soția sa să fie și ea prezentă pe 8 septembrie, dar regele Charles i-ar fi trasnmis fiului său că „nu este oportun”, potrivit The Sun.

Harry a pierdut zborul RAF în Scoția. El ar fi trebuit să călătorească împreună cu fratele său și unchii Andrew și Edward. I s-a trasnmis să își aranjeze singur un zbor și în cele din urmă, la ora locală 18.35 a aterizat la Aberdeen fără Meghan Markle.

Prințul Harry a fost condus la Balmoral 90 de minute mai târziu și a refuzat invitația la cina organizată al Birkhall, casa lui Charles de pe moșie, cu noul rege, regina cosoartă Camilla și prințul William.

Potrivit unor surse regale, se pare că Harry a preferat în schimb compania Edward și Sophie Wessex și Andrew, la 11 kilometri de Balmoral.

„Harry a fost atât de ocupat să încerce să o ducă pe Meghan la Balmoral încât a pierdut zborul. Regele Charles i-a lansat o invitație lui Harry să ia masa cu el ori de câte ori se află în țară. Dar Harry a fost atât de furios încât a refuzat să mănânce cu tatăl și fratele său. A fost un snobism masiv. Și a ieșit din Balmoral cu prima ocazie pentru a prinde primul zbor comercial înapoi la Londra”, a declarat o sursă, conform The Sun.

A doua zi, la ora 8 dimineața, Harry a fost văzut fiind condus la un avion al British Airways, care a plecat spre Heathrow la ora 9.45. El s-a întâlnit cu Meghan Frogmore Cottage, Windsor.

Harry, Meghan, William și Kate, la funeraliile Reginei
Harry, Meghan, William și Kate, la funeraliile Reginei

Prințul William, negocieri intense cu fratele său pentru a ieși în public împreună

La o zi de la moartea bunicii lor, prințul William și fratele său Harry au purtat negocieri timp de 45 de minute pentru a stabili detaliile unei plimbări comune în împrejurimile Castelului Windsor, pentru a le mulțumi oamenilor pentru omagiile aduse fostei suverane.

Potrivit surselor regale, se pare că cel care a făcut un prim pas pentru nromalizarea relațiilor a fost prințul moștenitor William, cel care, la îndemnul tatălui său, și-a sunat fratele.

„Prințul de Wales i-a invitat mai devreme pe ducele și ducesa de Sussex să li se alăture lui și prințesei de Wales. Prințul de Wales a considerat că a fost o importantă dovadă de unitate pentru regină, într-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a precizat o importantă sursă de la palat, citată de DailyMail.

Apariția celor două cupluri i-a încântat pe fanii regali, care s-au adunat cu sutele la porțile castelului, pentru a plânge moartea reginei. Cei doi fii ai regelui Charles al III-lea, însoțiți de soțiile lor, au mers într-o plimbare de 40 de minute, privind marea de buchete de flori așezate în semn de omagiu la porțile castelului, în onoarea monarhului.

În plus, membrii celor două familii au fost surprinși discutând cu oamenii veniți la Castelul Windsor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.1 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *